Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρώτες παραδόσεις του i8 στις ΗΠΑ

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πρώτες παραδόσεις του i8 στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Οι πρώτες παραδόσεις του i8 στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Ιδιαίτερη βαρύτητα στο φετινό Pebble Beach Concours d’Elegance, την εκδήλωση για πολυτελή και κλασσικά αυτοκίνητα που διεξάγεται στην Καλιφόρνια, έδωσε η BMW. Η μάρκα από το Μόναχο παρουσίασε μία ειδική έκδοση του i8, με ξεχωριστό χρώμα αμαξώματος και αποκλειστικό εσωτερικό, η οποία θα βγει σε δημοπρασία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Στον ίδιο χώρο η BMW Αμερικής έκανε τις πρώτες παραδόσεις του i8 σε VIP πελάτες της. Ανάμεσά τους είναι ο διάσημος σεφ Thomas Keller, ο Roger Penske, Πρόεδρος της ομάδας που συμμετέχει στο NASCAR και το IndyCar, o Rick Hendrick, ιδιοκτήτης της Hendrick Motorsports, με τέσσερις ομάδες στο NASCAR Sprint Cup. «Είναι μία συναρπαστική μέρα για τη BMW Βόρειας Αμερικής καθώς λανσάρουμε στην αγορά το i8, το δεύτερο αυτοκίνητα της Σειράς i», σχολίασε ο Ludwig Willisch, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BMW North America.

Ο Άκης Τεμπερίδης οδήγησε για το NewsAuto.gr πρόσφατα στο Μιλάνο το ανθρακονημάτινο plug-in hybrid supercar, που εφοδιάζεται με 3κύλινδρο turbo κινητήρα πίσω και ηλεκτροκινητήρα μπροστά. Αποδίδουν συνδυαστικά 362 PS και εκτοξεύουν το BMW i8 των 1.500 kg στα 100 km/h σε μόλις 4,4 sec!

Advertisement
Advertisement

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσετε τη δοκιμή.