Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρώτες εικόνες από το Gymkhana 8

Ελλάδα 14:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πρώτες εικόνες από το Gymkhana 8

ΝΕΑ

Οι πρώτες εικόνες από το Gymkhana 8

ΝΕΑ

Ενώ όλος ο κόσμος της αυτοκίνησης περιμένει πως και πως το υπερθέαμα του Gymkana 8, ο Ken Block μας χαρίζει μέσω των προσωπικών του σελίδων στα social media, μερικές κλεφτές ματιές απ’ όσα θα αποκαλυφθούν στις 29 Φεβρουαρίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η όγδοη κατά σειρά «περιπέτεια» του Αμερικανού οδηγού, διαδραματίζεται στο εξωτικό Ντουμπάι. Από εκεί είναι και η κεντρική φωτογραφία, όπου ο 48χρονος ποζάρει με τη νέα του στολή από την Alpinestars, το αγωνιστικό του Fiesta που πλέον θα… φεγγοβολά στο σκοτάδι αλλά και ένα Focus RS το οποίο ακόμα είναι άγνωστο τι ρόλο θα έχει στο video.

Παράλληλα, ο Block δημοσίευσε κι ένα screen shot από τις στιγμές δράσης του Gymkhana 8, όπου το αυτοκίνητό του «φτύνει» φωτιά την ώρα που έχει ολοκληρώσει αυτό που ο ίδιος περιγράφει ως «το πιο ακριβό donut box, αποτελούμενο μόνο από τα εξωτικά αυτοκίνητα της αστυνομίας του Ντουμπάι».

Advertisement
Advertisement

Gymkhana-eight-c640

Τι άλλο μας αποκάλυψε ο θρυλικός showman των τεσσάρων τροχών; Αρχικά τις ειδικού σχεδιασμού ζάντες που φορούν ελαστικά R1R UHP της Toyo που αποτελεί νέο συνεργάτη του.

Gymkhana-eight-f640tall

Advertisement

Έπειτα ένα ακόμα screen shot όπου βλέπουμε ένα όχημα… ντεκόρ να κινείται στις δύο ρόδες!

Gymkhana-eight-g640

Advertisement

Ο Block ποζάρει με την τοπική πανίδα. Κρατάει ένα γεράκι (που στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμβολίζει το κουράγιο και έχει ξεχωριστή θέση στην παράδοση και την κουλτούρα), την ώρα που μία καμήλα αδιαφορεί για την παρουσία του καθώς λιάζεται πάνω στην άμμο της ερήμου.

Gymkhana-eight-e640tall

Και τέλος, το νέο χειρόφρενο που έχει πλέον χρυσή λαβή γιατί… είναι στο Ντουμπάι.

Advertisement

Gymkhana-eight-b640tall

Περισσότερα τη Δευτέρα όταν και θα δούμε επιτέλους το Gymkhana 8!