Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρεμιέρες της Jeep στη Γενεύη

Ελλάδα 11:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πρεμιέρες της Jeep στη Γενεύη

ΝΕΑ

Οι πρεμιέρες της Jeep στη Γενεύη

ΝΕΑ

Το περίπτερο της Jeep στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα έχει πολλά νέα μοντέλα, τα οποία θα κάνουν πανευρωπαϊκές πρεμιέρες αφού έως τώρα τα έχουμε δει μόνο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο ολοκαίνουριο Wrangler που είναι πλέον στην τέταρτη γενιά του και με το οποίο η μάρκα περηφανεύεται πως έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα όχημα ακόμα πιο ικανό εκτός δρόμου, αλλά με πολύ βελτιωμένη συμπεριφορά στην καθημερινή χρήση.

Στην ελβετική έκθεση θα μάθουμε και τα κινητήρια σύνολα με τα οποία θα κυκλοφορήσει στη Γηραιά Ήπειρο. Πάντως αναμένεται να προσφέρεται και με τα δύο συστήματα τετρακίνησης με τα οποία διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σε επίπεδα εξοπλισμού Sport, Sahara και Rubicon.

Advertisement
Advertisement

Στο ίδιο περίπτερο θα είναι και το νέο Jeep Cherokee που έχει ανανεωθεί τόσο στον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό του κόσμο αλλά και το Jeep Grand Cherokee Trackhawk που τους επόμενους μήνες θα κοσμεί τις εκθέσεις της μάρκας στην Ευρώπη.