Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι πρεμιέρες της BMW στη Γενεύη

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πρεμιέρες της BMW στη Γενεύη

ΝΕΑ

Οι πρεμιέρες της BMW στη Γενεύη

ΝΕΑ

Νέα μοντέλα από όλο το εύρος της γκάμας της θα παρουσιάσει η BMW στην έκθεση της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μια χρονιά με αρκετές νέες αφίξεις για την BMW οπότε είναι απόλυτα λογικό το περίπτερό της στη φετινή Γενεύη να φιλοξενεί αρκετές πρεμιέρες σχεδόν από όλη τη γκάμα της. Ωστόσο η BMW αναμένεται να αποκαλύψει και στα μελλοντικά της σχέδια σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και ειδικότερα με την παροχή πράσινης ενέργειας στα ηλεκτρικά οχήματα.

Τα νέα μοντέλα στο περίπτερο της BMW θα ξεκινούν από την ναυαρχίδα της εταιρίας με την υβριδική έκδοση 745e τόσο με το κανονικό όσο και με το μακρύ μεταξόνιο και με τετρακίνηση. Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί μια υβριδική μονάδας ισχύος με συνολική απόδοση 394 ίππων και θα έχει τη δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης σε απόσταση έως και 58 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Το παρόν θα δώσουν όμως και οι υβριδικές εκδόσεις της νέας X5 όπως και της νέας Σειράς-3. H Χ5 xDrive45e θα έχει την ίδια υβριδική μονάδα με την 7άρα με την ηλεκτρική αυτονομία να φθάνει όμως έως και τα 80 χιλιόμετρα. Η μικρότερη 330e θα χρησιμοποιεί έναν μικρότερο τετρακύλινδρο κινητήρα και θα διαθέτει την πιο πρόσφατη γενιά μπαταριών ιόντων-λιθίου της BMW. Η συνολική απόδοση θα φθάνει τους 252 ίππους ενώ θα υπάρχει δυνατότητα στιγμιαίας αύξησης 41 ίππων μέσω της λειτουργίας XtraBoost. Η ηλεκτρική αυτονομία θα είναι αυξημένη κατά 50% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά φθάνοντας τα 60 χιλιόμετρα.

Επίσης στο περίπτερο της BMW θα υπάρχει και η έκδοση M850i Night Sky η οποία θα δείχνει τις δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρονται μέσω του τμήματος Individual της BMW.

Advertisement

 

Advertisement