Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πράσινη LaFerrari και στο Salon Prive

Ελλάδα 21:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πράσινη LaFerrari και στο Salon Prive

ΝΕΑ

Η πράσινη LaFerrari και στο Salon Prive

ΝΕΑ

Θυμάστε την πράσινη Ferrari που έκλεψε τις εντυπώσεις τον Ιούνιο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ; Όχι; Τέλος πάντων, η μοναδική σε αυτή την απόχρωση LaFerrari θα εμφανιστεί και πάλι το Σεπτέμβριο στο Λονδίνο, αυτή τη φορά στο Hypercar Collection του Salon Prive. Πρόκειται για εκδήλωση παρουσίασης υπεραυτοκινήτων, στην οποία έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν στα χέρια τους τη σχετική πρόσκληση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η πράσινη LaFerrari, μία από τις 499 που θα κατασκευαστούν συνολικά, ανήκει στον Jay Kay, τον τραγουδιστή του διάσημου συγκροτήματος Jamiroquai. «Επισκέφθηκα το εργοστάσιο της Ferrari και συνομίλησα τόσο με τον Luca de Montezemolo όσο και με το σχεδιαστή της LaFerrari, Flavio Manzoni. Ο Πρόεδρος της εταιρείας μου είπε ότι το αυτοκίνητο μοιάζει με τζετ. Το εκπληκτικό με τα μοντέλα της Ferrari είναι ότι κάθε μικρό εξάρτημα έχει μία αποστολή. Δεν είναι εκεί για επίδειξη», δήλωσε ο Jay Kay.

Οι προσκεσκλημένοι του Hypercar Collection θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά επίσης την Pagani Huayra, την McLaren P1 και την Koenigsegg One:1, το supercar με αναλογία ισχύος/βάρους 1:1 (με 1.340 PS και 1.340 kg) που θα παραχθεί σε μόλις 6 μονάδες και αγγίζει σε τελική ταχύτητα τα 440 km/h!

Advertisement
Advertisement