Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche μεταμορφώνει μια Carrera GT

Ελλάδα 21:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche μεταμορφώνει μια Carrera GT

ΝΕΑ

Η Porsche μεταμορφώνει μια Carrera GT

ΝΕΑ

Η Porsche Classic ανέλαβε να ανακατασκευάζει πλήρως μια εργοστασιακή Carrera GT, υπό τις επιθυμίες φυσικά ενός Αμερικανού απαιτητικού πελάτη-ιδιοκτήτη.

Advertisement
Advertisement

Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που η Porsche σταμάτησε την παραγωγή της Carrera GT, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έχει παλιώσει το εικονικό supercar V10 σε τέτοιο βαθμό που να απαιτεί αποκατάσταση. Ωστόσο, η Porsche Classic δεν πρόκειται να αρνηθεί το εγχείρημα, δεχόμενη την συγκεκριμένη παραγγελία. Το αυτοκίνητο αποσυναρμολογήθηκε τελείως σε τμήματα τα οποία στη συνέχεια ελέγχθηκαν μεμονωμένα και στη συνέχεια ανακαινίστηκαν ή αντικαταστάθηκαν όπου ήταν απαραίτητο. Οι ειδικοί της Porsche πέρασαν 350 ώρες για λείανση και εκ νέου βαφή όλων των εξαρτημάτων από ανθρακονήματα, καθώς η επίστρωση από παλαιότερες ίνες άνθρακα τείνει να εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου. Έδωσαν επίσης σε αυτή τη Carrera GT ένα πλήρες refinish σε Oak Green Metallic, ένα χρώμα που δεν ήταν αρχικά διαθέσιμο για το θρυλικό supercar.

Οι τροχοί μαγνησίου πέντε ακτίνων ανανεώθηκαν επίσης, με το κεντρικό τμήμα να κοσμεί ένα βαμμένο σε χρυσό γυαλισμένο “δαχτυλίδι”. Σημαντικοί εμπειρογνώμονες από το κέντρο Ε & Α της Porsche στο Weissach δήλωσαν ότι χρησιμοποίησαν ακόμη και πραγματικό άργυρο, ο οποίος δεν φθείρεται στο πέρασμα των ετών αντιμετωπίζοντας ιδανικά τη διάβρωση. Η αναγεννημένη Carrera GT παρουσιάστηκε στο Porsche Experience Center της Ατλάντα.

Advertisement
Advertisement