Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Porsche ανανεώνει την Panamera για το 2023

Ελλάδα 19:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche ανανεώνει την Panamera για το 2023

Mobility

Η Porsche ανανεώνει την Panamera για το 2023

Mobility

Λίγο πριν «ασπαστεί» τον εξηλεκτρισμό, το μεγάλο μοντέλο της Porsche θα υποστεί μια ανανέωση που θα το φέρει έως το τέλος της εμπορικής του πορείας όπως το έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche έχει ήδη κάνει το ένα βήμα με την ανακοίνωση της «αλλαγής» για την Macan και τώρα όπως φαίνεται, παίρνει σειρά και η Panamera.

Η Porsche ανακοίνωσε επίσης ότι τα 718 Boxster και Cayman θα αντικατασταθούν επίσης από ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα και το μόνο που μένει στους «παραδοσιακούς» για να ελπίζουν πως δεν θα «ανατιναχτεί» ο κόσμος τους, είναι η καθυστέρηση στην αλλαγή της 911. Η ηλεκτρική 911, είναι κάτι που όπως όλα δείχνουν δεν θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον και θα δούμε την πορεία των όποιων εξελίξεων αφορούν στο εμβληματικό μοντέλο, μετά από μια δεκαετία- ίσως και παραπάνω.

Advertisement
Advertisement

Στον αντίποδα, η Cayenne στην τέταρτη γενιά της και η Panamera στην τρίτη, θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα έχουν το βαρύ φορτίο να «κουβαλήσουν» το μύθο της Porsche στη νέα εποχή. Η Cayenne βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τελευταίο της στάδιο δοκιμών για μια τελευταία ανανέωση, ενώ το δεύτερο facelift της Panamera αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την είδηση αυτή της προετοιμασίας για μια ακόμα ανανέωση της Panamera, είναι πως το μοντέλο θα παραμείνει στην αγορά με τη νέα του μορφή (χωρίς πολλές επεμβάσεις, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στην καμπίνα) έως το 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Η Audi αγοράζει τη McLaren και η Porsche θα συνεργαστεί με τη Red Bull;
Ένας φωτογράφος «κολλημένος» με την Porsche 911 (video)
Porsche Panamera: Ειδικές εκδόσεις Platinum

Advertisement

 

 

Advertisement