Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche 911 Turbo S αγριεύει από την TopCar

Ελλάδα 1:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche 911 Turbo S αγριεύει από την TopCar

ΝΕΑ

Η Porsche 911 Turbo S αγριεύει από την TopCar

ΝΕΑ

Οι Ρώσοι του βελτιωτικού οίκου TopCar έχουν την δική τους άποψη για το πόσο άγρια πρέπει να δείχνει μια Porsche 911 και ποια καλύτερη απόδειξη από την 911 Turbo Stinger GTR Felix Ferro, που αποτελεί και την τελευταία τους δημιουργία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Η ομορφιά μπορεί να είναι κάτι το υποκειμενικό. Η “αγριάδα” όμως όχι και οι 750 ίπποι που αποδίδει ο βελτιωμένος εξακύλινδρος κινητήρας της συγκερκιμένης Porsche 911 Turbo S (+170 άλογα σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση), φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν αυτό.

Πάλι καλά που η εν λόγω βελτιωμένη 911 που έχει φτιατεί ακριβώς στις επιθυμίες του πελάτη της TopCar τα καταφέρνει σχεδόν εξίσου καλά και στο αισθητικό κομμάτι που “υποστηρίζει” σωστά εκείνο των επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα είναι βαμμένο σε ματ γκρι, το οποίο ξεφεύγει αρκετά το carbon look που μας έχουν συνηθίσει οι Ρώσοι. Τα ανθρακονήματα βέβαια δεν λείπουν παντελώς και κάνουν την εμφάνισή τους σαν λεπτομέρειες στους καθρέπτες και στο καπό και φυσικά στην τεράστια πίσω αεροτομή που ταιριάζει γάντι στον επιθετικό χαρακτήρα της συγκεκριμένηες μετατροπής.

topcar-porsche-turbo

Advertisement

Εντυπωσιακή είναι η δουλειά που έχει γίνει και στους εμπρός θόλους, ενώ στον πίσω προφυλακτύρα έχει προστεθεί αεροδυναμικός διαχύτης. Οι κίτρινες φλούο λεπτομέρειες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το μουντό χρώμα με την εικόνα να ολοκληρώνεται από τις ζάντες των 21 ιντσών της ADV.1. Το εσωτερικό έχει γίνει ολόκληρο σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη των Ρώσων με τα ανθρακονήματα και το σουέτ δέρμα να έχουν τον πρώτο λόγο και το κίτρινο φλούο να κάνει και εδώ την εμφάνισή του. дикая красота (αγρια ομορφιά) που θα έλεγαν και οι Ρώσοι.

topcar-porsche-911-640

Advertisement