Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche 911 GT2 RS έκανε ρεκόρ στο Michelin Raceway Road Atlanta (+vid)

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche 911 GT2 RS έκανε ρεκόρ στο Michelin Raceway Road Atlanta (+vid)

ΝΕΑ

Η Porsche 911 GT2 RS έκανε ρεκόρ στο Michelin Raceway Road Atlanta (+vid)

ΝΕΑ

Η Porsche 911 GT2 RS έθεσε νέο ρεκόρ στο Michelin Raceway Road Atlanta, καλύπτοντας την απόσταση των 4,08 km σε μόλις 1: 24,88 min. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο…

Advertisement
Advertisement

 

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που θέτουμε το ρεκόρ αυτοκινήτου παραγωγής σε αυτό το εικονικό κομμάτι που βρίσκεται μόλις 100 km μακριά από το αμερικανικό στρατόπεδο της Ατλάντα – ένα κομμάτι που κατέχει πολλές αναμνήσεις για την Porsche, όπως η εντυπωσιακή νίκη της 911 RSR στο Petit Le Mans το 2015 “, δήλωσε ο CEO της Porsche Βόρειας Αμερικής Klaus Zellmer.

Advertisement
Advertisement

Η GT2 RS επικράτησε στον 24ωρο αγώνα Daytona στην κατηγορία Le Mans David Donohue, με τον εργοστασιακό οδηγό Randy Pobst, ο οποίος πραγματοποίησε τελικά τον ταχύτερο γύρο. Ο Pobst και η GT2 RS έκαναν ρεκόρ στα αυτοκίνητα παραγωγής στο Weather Tech Raceway Laguna Seca και στο Willow Springs International Raceway πέρυσι. Ακολουθώντας τα βήματα της GT2 RS και η GT3 RS, η οποία επίσης γύριζε στο Road Atlanta εξαιρετικά γρήγορα, γράφοντας χρόνο 1: 26,24 min. Και τα δύο αυτοκίνητα ήταν εξοπλισμένα με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 R N0.

“Ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Η εκπληκτική πρόσφυση στις στροφές, τα ακούραστα φρένα, η μεγάλη παραγόμενη κάθετη δύναμη την καθιστούν κυριολεκτικά ατρόμητη. Η 911 GT2 RS δεν είναι μόνο πολύ ικανή, αλλά αναλογικά με τι προσφέρει και προσιτή”, δήλωσε ο Donohue. Ο Pobst πρόσθεσε ότι “ακόμη και για έναν επαγγελματία οδηγό, η τεράστια δύναμη μπορεί να είναι εκφοβιστική. Αλλά όταν οδηγώ την GT2 RS νιώθω πως η ογκώδης ροπή χαλιναγωγείται ιδανικά, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να είναι εξαιρετικά ισορροπημένο στην πράξη. Σου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη».