Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η πιο… γρήγορη πινακίδα βγαίνει σε δημοπρασία

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η πιο… γρήγορη πινακίδα βγαίνει σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Η πιο… γρήγορη πινακίδα βγαίνει σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Μεγάλη πινακίδα από κατάστημα της Ferrari βγαίνει σε δημοπρασία και είναι έτοιμη να φιλοξενηθεί στο γκαράζ σας.

Advertisement
Advertisement

Καταλαβαίνουμε ότι το να έχεις μία Ferrari στο γκαράζ σου είναι κάτι το εντυπωσιακό και μάλλον σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα. Πόσο μάλλον να έχει περισσότερα από ένα μοντέλα της ιταλικής μάρκας στο γκαράζ σου, κάτι που σε κατατάσσει ανάμεσα στους πολύ λίγους τυχερούς αυτού του πλανήτη.

Ακόμα όμως και για εκείνους που δεν έχουν μια Ferrari στο γκαράζ τους υπάρχει ελπίδα να βάλουν έστω και το λογότυπο της μάρκας κάτω από το σπίτι τους ή μέσα στο σπίτι τους. Σε μια δημοπρασία της Bring A Trailer στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε μια σπάνια πινακίδα της Ferrari η οποία είναι αυθεντική.

Advertisement
Advertisement

Η πινακίδα είναι αρκετά μεγάλη σε διαστάσεις με μήκος σχεδόν 3,5 μέτρα και ύψος 63,5 εκατοστά αναγράφοντας το κλασικό λογότυπο της μάρκας από το Maranello. Έχει ειδικές υποδοχές για τοποθέτηση σε τοίχο, ενώ το βάρος της είναι πάνω από 40 κιλά, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε βοήθεια για να την τοποθετήσετε.

Η πινακίδα προέρχεται από έναν αντιπρόσωπο της Ferrari στις ΗΠΑ και στο εμπρός μέρος καλύπτεται από Lexan πλαστικό. Στο εσωτερικό υπάρχει σύστημα LED φωτιστικών σωμάτων 220V, ενώ η κατασκευή είναι από ατσάλι βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Για την ώρα η τιμή της πινακίδας έχει οριστεί στα 2.000 δολάρια (1.890 ευρώ), ωστόσο αναμένεται να ανέβει, αλλά να μην ξεπεράσει τις 3.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτος ούγκανος ταλαιπωρεί άδικα μία πανέμορφη Ferrari (+video)
Ετοιμάζουν ρεκόρ Γκίνες με Ferrari F8 Tributo στα Μετέωρα
Είναι τριών ετών αλλά παίζει με… κανονική Ferrari SF90 (+video)

Advertisement