Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Pininfarina προχωρά με ηλεκτρικά

Ελλάδα 17:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Pininfarina προχωρά με ηλεκτρικά

ΝΕΑ

Η Pininfarina προχωρά με ηλεκτρικά

ΝΕΑ

Ο σχεδιασμός των μελλοντικών μοντέλων της Pininfarina συνεχίζεται παρά την καθυστέρηση λόγω της πανδημίας και τα ηλεκτρικά Battista, καθώς και ένα SUV είναι στο δρόμο της εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

Παρά την πανδημία, η Pininfarina προχωρά με τα σχέδια ηλεκτρικών οχημάτων της, δίνοντας πληροφορίες για το hypercar Battista καθώς όπως φαίνεται παραμένει σε καλό δρόμο για να φτάσει στα χέρια των πελατών που το έχουν παραγγείλει, πριν από το τέλος του έτους. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής του, ο διευθύνων σύμβουλος της Automobili Pininfarina, Per Svantesson, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι ικανοποιημένη από την αποδοχή της οποίας έτυχε το Battista.

Advertisement
Advertisement

«Η παραγωγή αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης όπως το Batista απαιτεί απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια», δήλωσε ο Svantesson. «Δεν φτάνει μόνο ένα όμορφο σχέδιο, καθώς θα πρέπει να υποσχεθούμε πολλά στους πελάτες και στη συνέχεια να τηρήσουμε αυτές τις υποσχέσεις στο τελικό προϊόν». Η εταιρεία δεν έχει πουλήσει και τα 150 αυτοκίνητα που έχει προγραμματίσει να κατασκευάσει αλλά ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Pininfarina θεωρεί πως είναι σε καλό δρόμο η παραγγελιοληψία, μια και υπάρχουν περισσότερα από 100 αιτήματα για test drive από ενδιαφερόμενους. Το Battista δεν είναι το μόνο όχημα που εξελίσσεται από την Pininfarina. Η εξειδικευμένη αυτή αυτοκινητοβιομηχανία υπόσχεται μια ολόκληρη γκάμα ηλεκτρικών στο μέλλον και η αρχή θα γίνει με ένα SUV που είναι γνωστό επί του παρόντος ως το Pura Vision, το οποίο είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο στο Concours d’Elegance ακυρώθηκε λόγω των συνθηκών.