Η Phantom σε ρόλο barman | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Η Phantom σε ρόλο barman

Έχετε ακούσει για τα αυτοκίνητα και τον καφέ; Λοιπόν, η Rolls-Royce έχει κάνει κάτι καλύτερο. Αντικατέστησε τη συνήθη καφεΐνη με αλκοόλ. Η εκδήλωση δεν πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια (όπου ξεκίνησε η κίνηση αυτοκινήτων και καφέ) αλλά στην Αγγλία – περίπου μιάμιση ώρα δυτικά του Λονδίνου. Όλα συμβαίνουν σε ένα παλιό αγροτικό κτήμα που έχει μετατραπεί σε κλαμπ ιδιωτικών μελών.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Οι επισκέπτες μπήκαν στον πειρασμό να δοκιμάσουν τα υπέροχα κονιάκ που παρουσίασε ένας πιστοποιημένος τύπος, ο οποίος τα σερβίρει μαζί με γαλλικά μπαχαρικά σαν πικνίκ κατά παραγγελία στο πίσω μέρος ενός νέου Phantom. Επίσης, υπήρχε μια Black Dawn Convertible με το Aero Cowling και μια άλλη Dawn από την πρόσφατη συλλογή Adamas. Ευτυχώς οι επισκέπτες δεν έπιναν και μετά οδηγούσαν. Πήραν το επίσημο δείπνο και τελικά οδηγήθηκαν στο σπίτι τους από μια Rolls-Royce με οδηγό.

Τα αυτοκίνητα και το κονιάκ έδειξαν το υπέροχο πνεύμα των πελατών μας καθώς και το βαθύ πάθος τους για το εμπορικό σήμα”, δήλωσε ο περιφερειακός διευθυντής της Rolls-Royce Julian Jenkins. “Το απόγευμα αυτό ήταν αφιερωμένο στις παραδοσιακές συνήθειες των περισσότερων πελατών μας», τόνισε κλείνοντας. Έχετε ακούσει την ελληνική παροιμία “τα μεταξωτά βρακιά…”.

www.matthowell.co.uk +44(0)7740583906

Log In or Create an account