Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Peugeot ετοιμάζει το νέο 508

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Peugeot ετοιμάζει το νέο 508

ΝΕΑ

Η Peugeot ετοιμάζει το νέο 508

ΝΕΑ

Οι Γάλλοι ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη μεσαία κατηγορία με τη νέα γενιά του 508. To μοντέλο θα παρουσιαστεί στα μέσα του 2018 και λίγο αργότερα θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Mετά τα 3008 & 5008, η Ρeugeot εργάζεται πάνω στη δεύτερη γενιά του 508. Οι Γάλλοι βλέπουν τον ανταγωνισμό στη μεσαία να γιγαντώνεται με νέα προϊόντα, που φλερτάρουν με την premium κατηγόρια και έτσι μας ετοιμάζουν τη δική τους απάντηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελικό μοντέλο παραγωγής θα κάνει την εμφάνισή του στα μέσα του 2018 και θα δανείζεται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το εικονιζόμενο πρωτότυπο Instinct, που μας έδειξε η εταιρεία πρόσφατα (κυρίως σε επίπεδο μάσκας και φωτιστικών σωμάτων). Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Peugeot αφήνουν να εννοηθεί ότι το νέο 508 θα έρθει να αλλάξει τα δεδομένα στη σχεδίαση των μεσαίων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Το γαλλικό αυτοκίνητο θα στηριχθεί πάνω στη νέα πλατφόρμα EMP2 και θα διαθέτει στην γκάμα του plug-in υβριδική έκδοση, αλλά και μια αμιγώς ηλεκτρική. Τέλος, με βάση τις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο εσωτερικό θα δούμε μια διαφορετική εκδοχή του i-Cockpit, με την ποιότητα να κινείται σε υψηλά επίπεδα.

peugeot-508-640abc