Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Opel λανσάρει νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας

Ελλάδα 7:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Opel λανσάρει νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας

ΝΕΑ

Η Opel λανσάρει νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας

ΝΕΑ

Η ενσωμάτωση της Opel στο Groupe PSA φέρνει εύλογα και μία σειρά από σημαντικές αλλαγές, βασισμένες στο στρατηγικό σχέδιο PACE! Η τελευταία αφορά στην ταχεία ενσωμάτωση τεχνολογίας από τον όμιλο.

Advertisement
Advertisement

Μετά την ανακοίνωση ότι το Κέντρο Μηχανολογικής Εξέλιξης  στο Ράσελχαϊμ θα ηγηθεί της ανάπτυξης των Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων (LCV) του Groupe PSA αλλά και την εγκατάσταση 15 Πρότυπων Κέντρων Τεχνογνωσίας στην έδρα της, η Opel θα εισάγει υπηρεσίες συνδεσιμότητας του Groupe PSA στην Ευρώπη. Κατά συνέπεια, η μάρκα θα αρχίσει να αποσύρει σταδιακά την τεχνολογία OnStar ιδιοκτησίας GM, μία διαδικασία που θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2020.

Με την ονομασία Opel Connect, οι νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας θα διατίθενται με επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της γερμανικής μάρκας εντός του 2019. Ένα από τα πρώτα μοντέλα που θα αποκτήσει Opel Connect θα είναι η επόμενη γενιά Corsa. Εκτός από την κλήση έκτακτης ανάγκης, οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας θα περιλαμβάνουν συνδεδεμένη πλοήγηση, διάγνωση οχήματος, υποστήριξη κλεμμένου οχήματος, απομακρυσμένη πρόσβαση και διαχείριση στόλου, καθώς και Apple CarPlay και Android Auto. Μέχρι το 2024, το Opel Connect θα διατίθεται σε όλη τη γκάμα της μάρκας.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα του Opel Connect, ο Λεωνίδας Μισαλάκης, Country Manager της Opel Hellas, δήλωσε: «Η Opel βρίσκεται στον προσκήνιο των εξελίξεων σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας οχημάτων. Η νέα τεχνολογία θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε αυτή τη θέση μας στο μέλλον».

Advertisement
Advertisement

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1)