Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Opel αποκαλύπτει το ανανεωμένο Insignia

Ελλάδα 19:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Opel αποκαλύπτει το ανανεωμένο Insignia

ΝΕΑ

Η Opel αποκαλύπτει το ανανεωμένο Insignia

ΝΕΑ

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου στις Βρυξέλες η Opel δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του φρεσκαρισμένου αισθητικά και τεχνολογικά Insignia.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για το ενδιάμεσο facelift του μεσαίου μοντέλου της Opel το οποίο φθάνει στο μέσο της καριέρας του. Όπως φαίνεται και από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Opel οι επεμβάσεις είναι αρκετά διακριτικές διατηρώντας την γνωστή αισθητική ταυτότητα του Insignia.

Οι βασικότερες αλλαγές αφορούν την επανασχεδιασμένη γρίλια της μάσκας και τα νέα φωτιστικά σώματα. Ο προφυλακτήρας φιλοξενεί μια μεγάλη εισαγωγή αέρα ενώ στα άκρα του υπάρχουν δύο κάθετες οπές στις οποίες έχουν τοποθετηθεί και οι στρογγυλοί προβολείς ομίχλης. Αντίστοιχα στο πίσω μέρος επανασχεδιασμένος είναι ο προφυλακτήρας με το μοντέλο που εμφανίζεται στις φωτογραφίες να διαθέτει και διπλή απόληξη εξάτμισης. Σύμφωνα με την Opel οι αισθητικές αλλαγές είναι περιορισμένες όμως καταφέρνουν να δώσουν στο Insignia μια πιο coupe διάθεση.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρία δεν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εσωτερικού όμως αναφέρεται πως το ανανεωμένο μοντέλο είναι εφοδιασμένο με επαγωγική φόρτιση κινητού και διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων. Επίσης δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες σχετικά με τους κινητήρες που θα προσφέρονται στη γκάμα του μοντέλου αν και πιθανότατα θα δούμε κινητήρια σύνολα και συστήματα μετάδοσης που προστέθηκαν στο δυναμικό της Opel μετά την ένταξή της στον γαλλικό όμιλο PSA.