Η Nissan βάζει μπροστά τη Margot Robbie (video) | NewsAuto.gr
Men + Speed WebTv ΝΕΑ

Η Nissan βάζει μπροστά τη Margot Robbie (video)

Τέτοια στρατηγική κανένας μας δεν πρόκειται να την κακολογήσει – το αντίθετο μάλιστα! Η Η Margot Robbie ηγείται των νέων πιλοτικών προγραμμάτων αειφορίας της Nissan, εξασφαλίζοντας την απαιτούμενη προσοχή όλων μας σε αυτά!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η συνεργασία της γοητευτικής ηθοποιού με την ιαπωνική μάρκα είχε ως εφαλτήριο το ενδιαφέρον video όπου γυρνούσε στους δρόμους του πριγκιπάτου του Μονακό, με ένα BladeGlider (θυμηθείτε το video πατώντας εδώ).

Τώρα, στο πλαίσιο του Nissan Futures 3.0, 26χρονη πρέσβειρα ηλεκτροκίνητων οχημάτων της μάρκας, μιλάει για τα κοινωφελή ενεργειακά έργα. Από τις επίπεδες οθόνες έως τα smartphones και από τις λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για οικιακή χρήση έως τα έξυπνα αυτοκίνητα, ο κόσμος χρειάζεται τον ηλεκτρισμό. Παρόλα αυτά, περίπου 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν χωρίς πρόσβαση στην ηλεκτρική ενέργεια, κάτι που όλοι μας θεωρούμε δεδομένο. Κι εκεί η Robbie μπαίνει στο παιχνίδι, προκειμένου να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός φωτεινότερου, «ηλεκτρικού» μέλλοντος.

Κατά την πραγματοποίηση της τρίτης κατά σειρά ξεχωριστής εκδήλωσης «Nissan Futures»  που έλαβε χώρα στο στο Όσλο της Νορβηγίας, η Margot ανήγγειλε τρία νέα πιλοτικά προγράμματα βιωσιμότητας που στοχεύουν στην αξιοποίηση των δεξιοτήτων, της εφευρετικότητας και της εμπειρίας του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της Nissan. Τα προγράμματα αυτά, στοχεύουν στους ζωτικούς τομείς της πρόσβασης στην ενέργεια και της ανακούφισης από καταστροφές.

Μάλιστα για να τους κινητοποιήσει, η Margot πρωταγωνιστεί σε μια νέα ταινία μικρού μήκους που μπορείτε να δείτε πατώντας play…

Τα τρία προγράμματα αειφορίας της Nissan θα επικεντρωθούν σε κοινότητες  που έχουν αποδεδειγμένη ανάγκη. Για τον λόγο αυτό, θα γίνει αξιοποίηση της ισχύος των μπαταριών των ηλεκτροκίνητων οχημάτων με τους εξής τρόπους:

– Ένα νέο σύστημα μικρο-δικτύων στην υποσαχάρια Αφρική, θα παρέχει μια βιώσιμη πηγή ενέργειας για τις τοπικές κοινότητες. Με τον τρόπο αυτό, οι κάτοικοί τους, θα έχουν καλύτερη πρόσβαση σε βασικές ανάγκες όπως η εκπαίδευση και η υγειονομική περίθαλψη.

– Συνεργασία με δημοτικές αρχές στην Ευρώπη για την εγκατάσταση του οικοσυστήματος των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan. Αυτή η συνεργασία θα περιλαμβάνει τον εξοπλισμό ενός συμπλέγματος κατοικιών με ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας, όπως και με το Nissan xStorage, την τεχνολογία οχήματος-πλέγματος της φίρμας, αλλά και με ορισμένα νέα Leaf για κοινή χρήση.

– Συνεργασία με οργανισμούς σε περιοχές που είναι πιθανότερο να επηρεαστούν από φυσικές καταστροφές, προκειμένου να βρεθούν τρόποι με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν οι άνθρωποι και οι τεχνολογίες της Nissan. Για παράδειγμα, ένα φορτηγό e-NV200 εξοπλισμένο με συστοιχίες μπαταριών θα χρησιμοποιηθεί ως κινητή, βιώσιμη εφεδρική πηγή ενέργειας για να διατηρήσει τη ομαλότητα στην ζωή των κατοίκων, σε περίπτωση μείζονος διακοπής ρεύματος.

Κάθε ένα από τα παραπάνω έργα θα δοκιμαστεί το 2018 και θα αξιολογηθεί προσεκτικά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Όπου αποδειχθεί ότι η εφαρμογή ήταν επιτυχής, η Nissan θα προσπαθήσει να  διευρύνει περαιτέρω τις δυνατότητες αυτού του προγράμματος.

Margot-Robbie-Nissan-sustainability-b640

Ο Gareth Dunsmore, Διευθυντής Ηλεκτρικών Οχημάτων της Nissan Europe, δήλωσε σχετικά: «Με έναν ταχέως αυξανόμενο, αστικοποιημένο παγκόσμιο πληθυσμό, προβλήματα όπως η πρόσβαση στην ενέργεια, η κλιματική αλλαγή και η κακή ποιότητα του αέρα, κινδυνεύουν να επιδεινωθούν παρά να εξομαλυνθούν. Είναι υπέροχο να έχουμε κάποιον με το πάθος και το προφίλ της Margot , που θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους ενέργεια και κινητικότητα, με βιώσιμο και δίκαιο τρόπο».

Log In or Create an account