Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Nissan Ρωσίας επιλέγει Ελλάδα

Ελλάδα 13:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Nissan Ρωσίας επιλέγει Ελλάδα

ΝΕΑ

Η Nissan Ρωσίας επιλέγει Ελλάδα

ΝΕΑ

Μια πολύ σημαντική δημοσιογραφική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε για τη Nissan στην Ελλάδα, αφού η χώρα μας επιλέχθηκε από τη Nissan Ρωσίας ως ο τόπος διεξαγωγής της παρουσίασης στα Ρωσικά media του νέου Nissan Qashqai.

Advertisement
Advertisement

Η δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας γενιάς του κορυφαίου crossover διεξήχθη από τις 18 έως τις 30 Μαρτίου, στην ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, 60 Ρώσοι δημοσιογράφοι από τον ειδικό Τύπο, την τηλεόραση, το διαδίκτυο κ.α., είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το Nissan Qashqai σε ειδικά επιλεγμένες διαδρομές, ξεκινώντας από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης και ακολουθώντας μια διαδρομή στην Άνω Πόλη, την Εγνατία Οδό, τα Γρεβενά, τα Μετέωρα και την Ελασσόνα.

Η επιλογή της χώρας μας και ειδικά της Β. Ελλάδας, έδωσε τη δυνατότητα στους Ρώσους δημοσιογράφους να θαυμάσουν την Ελληνική φύση, την πολιτιστική και θρησκευτική  κληρονομιά των ιστορικών μοναστηριών των Γρεβενών και των Μετεώρων, καθώς και  την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα της πανέμορφης Θεσσαλονίκης.

Advertisement
Advertisement

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, σημαντική υποστήριξη παρείχε η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, τόσο με το έμπειρο προσωπικό της, όσο  και με την άρτια υλικοτεχνική υποδομή των εγκαταστάσεών της στην Β. Ελλάδα.

Η Νissan εγκαινίασε πρόσφατα τη γραμμή της παραγωγής του Qashqai στο εργοστάσιό της στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία, λανσάροντας την τελευταία έκδοση του κορυφαίου σε πωλήσεις crossover στη Ρωσική αγορά. Η παραγωγή του Qashqai, έρχεται λίγους μήνες μετά την έναρξη της παραγωγής του νέου X-Trail στο ίδιο εργοστάσιο, τον περασμένο Οκτώβριο.

Advertisement

Κατασκευασμένο για τις απαιτήσεις της Ρωσικής αγοράς, οι μηχανικοί στo τοπικό Τεχνικό Κέντρο της Nissan Europe (NTCE) έχουν βελτιώσει στο νέο Nissan Qashqai την μόνωση και τις αναρτήσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον βαρύ Ρωσικό χειμώνα.

Advertisement