Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Nissan Altima 2019 στα χιόνια

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Nissan Altima 2019 στα χιόνια

ΝΕΑ

To Nissan Altima 2019 στα χιόνια

ΝΕΑ

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης έκανε πρεμιέρα το νέο Nissan Altima! Στην προσπάθειά της να εξοπλίσει αυτοκίνητα με αντικαταστάσεις ελαστικών, η Nissan πρόσθεσε ερπύστριες σε ένα από τα πιο πρόσφατα sedans της.

Advertisement
Advertisement

Λίγες μέρες πριν, παρουσίασε το Nissan Altimate AWD concept και τώρα τη βλέπουμε με τον σωστό εξοπλισμό στα χιόνια. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε ότι η Altimate AWD ήταν ένας τρόπος για να αναδείξει την πρώτη εφαρμογή AWD της αυτοκινητοβιομηχανίας στο sedan Altima. Στον Καναδά, όπου το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του, το AWD είναι στάνταρ.

Πρόκειται για ένα μεγάλο sedan με μήκος 4.901 χλστ. που εφοδιάζεται με δύο διαφορετικούς κινητήρες βενζίνης, έναν 2.0 λίτρα turbo και έναν δεύτερο στα 2.5 λίτρα ατμοσφαιρικό. Οι πλαστικές ερπύστριες που έχουν πάρει τη θέση των τροχών έχουν μήκος 48 ίντσες και ύψος 30 ίντσες. Το συγκεκριμένο Nissan θα είναι στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μόντρεαλ το 2019 μέχρι το τέλος του μήνα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ξεκίνησε την τάση στις αρχές του 2016, όταν πρόσθεσε εξοπλισμό για χιόνι στο SUV Nissan Rogue, προσθέτοντας τελικά το ίδιο κιτ στα μεγαλύτερα SUV της.

Advertisement
Advertisement

Δείτε παρακάτω το βίντεο και φωτογραφίες.

Advertisement