Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Neidfaktor ενισχύει την πολυτέλεια της Ford Mustang

Ελλάδα 19:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Neidfaktor ενισχύει την πολυτέλεια της Ford Mustang

ΝΕΑ

Η Neidfaktor ενισχύει την πολυτέλεια της Ford Mustang

ΝΕΑ

Ο εξειδικευμένος, στη εσωτερική διαμόρφωση, οίκος Neidfaktor δίνει στη Ford Mustang μια επιπλέον πινελιά πολυτέλειας.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Όσο εντυπωσιακή στην εμφάνιση και ακόμα πιο ικανή στο δρόμο και αν είναι η έκτη γενιά της Mustang δεν μπορεί να συναγωνιστεί στα ίσια την πολυτέλεια που προσφέρουν κάποια, κυρίως γερμανικά, ανταγωνιστικά μοντέλα.

Αυτό το θέμα έρχεται να επιλύσει ο οίκος Neidfaktor ο οποίος εξειδικεύεται στην αναβάθμιση εσωτερικών και αυτή τη φορά αποφάσισε να βάλει την πινελιά του στο pony car της Ford. Η αισθητική των παρεμβάσεων ίσως για ορισμένους να δείχνει αρκετά τολμηρή όμως αναμφίβολα δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ και ένα σαφή τόνο εξατομίκευσης στο εσωτερικό της Mustang.

99d3265c-neidfaktor-ford-mustang-176543456harpi640

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα βασικά στοιχεία είναι η χρήση δέρματος Alcantara, όπως για παράδειγμα στις επενδύσεις της κεντρικής κονσόλας και του επάνω μέρους του ταμπλό. Και μόνο αυτή η προσθήκη προσδίδει αρκετή πολυτέλεια αλλά και δυναμισμό στην εικόνα του εσωτερικού. Όμως δεν είναι η μόνη επέμβαση. Αρκετές λεπτομέρειες του διάκοσμου έχουν λάβει μια πορτοκαλί απόχρωση που δημιουργεί μια έντονη αντίθεση με τον υπόλοιπο χρωματισμό ενώ δεν λείπουν και κάποιες διακριτικές προσθήκες ανθρακονημάτων.

Το πακέτο της Neidfaktor κοστολογείται μεταξύ 4.500 και 5.500 ευρώ ανάλογα με το εύρος των αξεσουάρ που θα επιλεχθούν.

99d3265c-neidfaktor-ford-mustang-176543456harpi640_1

Advertisement