Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι νέες trendy μπαγκαζιέρες της Porsche

Ελλάδα 21:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι νέες trendy μπαγκαζιέρες της Porsche

ΝΕΑ

Οι νέες trendy μπαγκαζιέρες της Porsche

ΝΕΑ

Το τμήμα σχεδιασμού της Porsche παρουσιάζει τις νέες ελκυστικές μπαγκαζιέρες, που μπορούν να τοποθετηθούν στις 911, Macan, Cayenne και Panamera.

Advertisement
Advertisement

 

Όταν έρχεται η στιγμή ένας κατασκευαστής να παρουσιάσει διάφορα αξεσουάρ που συνδυάζουν την καλαισθησία με την πρακτικότητα, δείχνει τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία των εργαζόμενων. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την Porsche, η οποία σκεπτόμενη τον περιορισμένο χώρο αποσκευών που διαθέτουν ορισμένα μοντέλα της, μέσω της σειράς αξεσουάρ Tequipment λανσάρει δύο νέες μπαγκαζιέρες οροφής, χωρητικότητας 320 και 520 λίτρων.

Advertisement
Advertisement

Οι συγκεκριμένες μπαγκαζιέρες διαθέτουν φυσικά και το ανάλογο στυλ, για να ταιριάζουν με την συνολική εμφάνιση των μοντέλων της γερμανικής φίρμας, ενώ έχουν σχεδιαστεί από την Porsche Design. Yιοθετούν παράλληλα μοναδικές καινοτομίες, όπως το διπλό άνοιγμα από κάθε πλευρά, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δυσκολεύουν την πρόσβαση του οδηγού και των επιβατών στον χώρο αποσκευών. Επίσης, είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ και ανθεκτικό στη χρήση πλαστικό με την έκδοση των 520 λίτρων να ζυγίζει μόλις 26 kg, ενώ αυτήν των  320 λίτρων το βάρος φτάνει μόλις τα 18 kg.