Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα συνεργασία της Porsche

Ελλάδα 2:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα συνεργασία της Porsche

ΝΕΑ

Η νέα συνεργασία της Porsche

ΝΕΑ

H Porsche ξεκίνησε τη νέα χρονιά με μία νέα σημαντική πολυετή συνεργασία με την Puma. Από το 2019 οι οδηγοί της Porsche Motorsport θα φορούν αγωνιστικές φόρμες μόνο με την υπογραφή της Puma. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία Puma θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των αγωνιστικών στολών, παπουτσιών και αποσκευών για την Porsche Motorsport. Επίσης, η γερμανική πολυεθνική εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει αθλητικά έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει και να λανσάρει για το ευρύ κοινό μια νέα σειρά ρούχων, υποδημάτων, αξεσουάρ, τσαντών και σκουφιών με το σήμα της Porsche Motorsport.

Η ομάδα της Porsche Formula E και όλες οι εργοστασιακές GT αγωνιστικές δραστηριότητες θα είναι εξοπλισμένες από την γερμανική αθλητική μάρκα.

«Η Puma έχει μακρά και επιτυχημένη παράδοση στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε ως νέο συνεργάτη των Ομάδων Porsche Motorsport. Η καινοτομία και η δημιουργικότητά της, μιας από τις κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο του αθλητικού τρόπου ζωής, ταιριάζει με την ομάδα μας και με το εμπορικό μας σήμα», δήλωσε ο Fritz Enzinger, ο Αντιπρόεδρος της Porsche Motorsport.

Advertisement
Advertisement

Αναμένουμε να δούμε τι νεότερο θα λανσάρουν οι δύο αυτές μεγάλες εταιρείες.