Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα σχεδιαστική εικόνα της Peugeot (+video)

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα σχεδιαστική εικόνα της Peugeot (+video)

ΝΕΑ

Η νέα σχεδιαστική εικόνα της Peugeot (+video)

ΝΕΑ

Στην Peugeot, πάντα προσπαθούσαν να διακρίνονται για τη σχεδίαση των μοντέλων τους. Ιστορικά, μας έχουν χαρίσει κάποια από τα πιο κομψά και πρακτικά αμαξώματα. Πλέον, ακολουθούν μια νέα, διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία.

Advertisement
Advertisement

Η νέα φιλοσοφία σχετίζεται άμεσα με τον πυρήνα της Peugeot, με το ίδιο το εμπορικό σήμα της. Ο λέων, που είναι το έμβλημά της, μοιάζει να μεταφέρει τις φυσικές ιδιότητες του «βασιλιά των ζώων» στην αυτοκινητοβιομηχανία, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη ρωμαλέα υπόσταση, στην ομορφιά και στον δυναμισμό.

Η Peugeot συνεργάστηκε με την αμερικανική εταιρεία «Doner» και δημιούργησαν ένα σύντομο βίντεο για να διαφημίσει την καινούργια σχεδιαστική διακήρυξή της η οποία χαρακτηρίζεται με την αγγλική φράση «Τhe language of attraction». Σε αυτό, πρωταγωνιστής είναι το καινούργιο 408 το οποίο αποτελεί το κορυφαίο στην γκάμα της και στο οποίο έχει εφαρμοστεί.

Advertisement
Advertisement

Βασικά στοιχεία της είναι οι έννοιες «Βάδισμα» (ή «Συμπεριφορά»), «Συναίσθημα» και «Υπεροχή» τα οποία προσδιορίζουν τη σχεδιαστική αναγέννηση της γαλλικής εταιρείας. Η διαφήμιση θα προβληθεί σταδιακά σε ευρωπαϊκές χώρες για να γνωστοποιηθεί η νέα ταυτότητα τόσο της εταιρείας όσο και των μοντέλων της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Vive la France: Τα 11 καλύτερα γαλλικά μοντέλα
Λεπτομέρειες από το πρωτότυπο Peugeot Inception (+video)
Το Peugeot 308 PHEV δείχνει τον δρόμο…