Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Rolls-Royce Ghost θα μοιάζει στην ηλεκτρική Spectre

Ελλάδα 14:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Rolls-Royce Ghost θα μοιάζει στην ηλεκτρική Spectre

ΝΕΑ

Η νέα Rolls-Royce Ghost θα μοιάζει στην ηλεκτρική Spectre

ΝΕΑ

Η βρετανική φίρμα βρίσκεται προ των πυλών για την παρουσίαση της Ghost facelift και αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί εντατικές δοκιμές στο πρωτότυπο.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο της νέας Rolls-Royce Ghost εμφανίστηκε στη Σουηδία να κάνει απαιτητικές δοκιμές στο χιόνι, με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να μας δίνουν μία σχετικά σαφή εικόνα του τι περιμένουμε.

Από όσα παρατηρήσαμε, είναι ξεκάθαρο ότι -όπως συνηθίζει η Rolls-Royce– οι αλλαγές στο ντιζάιν είναι ελάχιστες. Οι μεγαλύτερες μετατροπές αφορούν στη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων, τόσο εμπρός όσο και πίσω.

Παρόμοιος με της Rolls-Royce Spectre ο σχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων στη νέα Ghost

Οι εμπρός προβολείς δεν έχουν πλέον το τετραγωνισμένο σχήμα που έχει η παρούσα Ghost, καθώς έχουν λεπτύνει. Η μάσκα στο σύνολό της έχει πιο διακεκριμένες γραμμές και έναν επιφανή σένσορα ο οποίος ίσως μαρτυρά πως θα δούμε νέες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα αποτελούνται από κάθετες λωρίδες LED και το σχεδιαστικό τους στυλ παραπέμπει απευθείας στην ηλεκτρική Spectre, αλλά οι αλλαγές είναι και πάλι πολύ μικρές.

Ούτε το εσωτερικό αναμένεται να αλλάξει σημαντικά, αν εξαιρέσουμε το σύστημα infotainment, που θα αντικατασταθεί από το πιο προηγμένο που διαθέτει η Rolls-Royce το οποίο και είδαμε στην Spectre.

Το εσωτερικό της νέας Rolls-Royce Ghost δεν αλλάζει σημαντικά από τον προκάτοχό της

Ο τεράστιος V12 των 6,75 λίτρων θα συνεχίσει την πορεία του με την Ghost facelift, γεγονός που μας αποδεικνύει ξανά ότι η ηλεκτρική Ghost θα περιμένει.

Advertisement

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί απόλυτα πότε θα δούμε την επίσημη παρουσίαση της Rolls-Royce Ghost, αλλά αν κρίνουμε από το μικρό καμουφλάζ με το οποίο κάνει δοκιμές το πρωτότυπο, τότε υπολογίζουμε τέλη του 2024 ή αρχές του 2025.