Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Mercedes SL θα έχει διάταξη 2+2

Ελλάδα 2:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα Mercedes SL θα έχει διάταξη 2+2

ΝΕΑ

Η νέα Mercedes SL θα έχει διάταξη 2+2

ΝΕΑ

Η νέα Mercedes SL δοκιμάζεται στην Ευρώπη και την Αμερική και για πρώτη φορά στα πρωτότυπα εμφανίζεται η διάταξη του αμαξώματος με δύο θέσεις εμπρός και δύο πίσω ενώ μοιράζεται πολλά στοιχεία με την AMG GT.

Advertisement
Advertisement

 

Το μυστήριο των… κοντών E-Class, οι οποίες είχαν προβληματίσει τους φωτογράφους κατασκοπείας και αρκετούς από τους δημοσιογράφους λύθηκε. Κάτω από τα αμαξώματα που έμοιαζαν με τα sedan της Mercedes κρυβόταν τα πρωτότυπα της επόμενης Mercedes SL-Class. Οι τελευταίες φωτογραφίες αποκαλύπτουν το… σώμα του αυτοκινήτου και παρά την καμουφλαρισμένη μορφή, είναι εμφανής οι επιρροές στο σχήμα από την AMG GT. Το τελευταίο χαρακτηριστικό δεν είναι έκπληξη, αφού το τμήμα αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων της Mercedes είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη του μοντέλου της έκτης γενιάς.

Η επόμενη Mercedes SL θα είναι πιο σπορ

Advertisement
Advertisement

Λεπτομέρειες όπως το στρογγυλεμένο πίσω τμήμα και το χαμηλότερο εμπρός θυμίζουν την GT, αλλά η κυριότερη διαφορά μεταξύ των δύο αυτοκινήτων είναι στο εσωτερικό, όπου η SL έχει διάταξη 2+2 καθισμάτων.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mercedes-AMG, Tobias Moers, αποκάλυψε ότι η νέα SL θα διαθέτει και ηλεκτροκινητήρες, αν και το νέο GT 4-door θα είναι το πρώτο μοντέλο AMG που θα παρουσιαστεί ως plug-in υβριδικό. «Η παράδοση της SL είναι μεγάλη και βαραίνει και την επόμενη γενιά μοντέλων της AMG», δήλωσε ο Moers και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη αυτό και δείχνει ότι δεν κάνουμε τελικά τόσο κακή δουλειά. Η νέα SL ευθυγραμμίζεται ίσως με την επόμενη γενιά GT – αυτό είναι δύσκολο project».Η νέα SL θα είναι διαθέσιμη μόνο ως roadster, με την Mercedes-AMG να έχει συνεισφορά και στην εμφάνιση του νέου αυτοκινήτου. «Συνδυάσαμε πράγματα, που ίσως δεν ήταν εφικτά» δήλωσε ο Moers και πρόσθεσε: «Μετά το 2021 δεν θα υπάρξει κανένα αυτοκίνητο από την AMG που δεν θα έχει ηλεκτροκίνηση τα υβριδικά γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά».

H Mercedes SL Grand Edition του 2019

Advertisement

Ο Moers αποκάλυψε επίσης ότι τα plug-ins της Mercedes-AMG είναι πιθανό να χρησιμοποιούν τους ηλεκτρικούς κινητήρες τους συνεχώς για να αυξάνουν την ισχύ.

Advertisement