Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Mercedes S-Class θα επαναπροσδιορίσει την πολυτέλεια

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα Mercedes S-Class θα επαναπροσδιορίσει την πολυτέλεια

ΝΕΑ

Η νέα Mercedes S-Class θα επαναπροσδιορίσει την πολυτέλεια

ΝΕΑ

Έχουμε δει αμέτρητες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της Mercedes S-Class του 2021, αλλά μια… νέα και διαφορετική εικόνα έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο σε διάφορα φόρουμ και λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Ας την αναλύσουμε…

Advertisement
Advertisement

 

Ενώ είναι δύσκολο να εντοπιστεί η προέλευση της φωτογραφίας, δείχνει ότι η επανασχεδιασμένη ναυαρχίδα θα έχει ένα εξελικτικό σχέδιο το οποίο είναι σύμφωνο με τα νεότερα μοντέλα όπως οι GLE και GLS. Το εμπρόσθιο άκρο κυριαρχείται από μια προεξέχουσα μάσκα που προεξέχει από το ρύγχος. Εμφανίζεται πιο στρογγυλή από την υπάρχουσα και διαθέτει ράβδους χρωμίου. Σε κάθε πλευρά της μάσκας υπάρχουν ανασχεδιασμένοι προβολείς οι οποίοι είναι πιο κομψοί από αυτούς που χρησιμοποιούνται στο τρέχον μοντέλο. Βρίσκονται πάνω από μια μεγάλη είσοδο αέρα που διαθέτει ένα περίβλημα από χρώμιο.

Ενώ το πάνω μισό του αυτοκινήτου είναι μερικώς συγκεχυμένο, μπορούμε να δούμε ότι το μοντέλο θα έχει εξελικτική σχεδίαση στο αμάξωμα. Η χαμηλή ποιότητα της εικόνας καλύπτει μερικές λεπτομέρειες, αλλά η S-Class φαίνεται να έχει μια έντονη γραμμή ώμων που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις λαβές των θυρών. Βλέπουμε επίσης νέους καθρέφτες και στρογγυλεμένα φτερά. Το μοντέλο διαθέτει επίσης επιρροή χρωμίου κάτω από τις πόρτες. Μεγαλύτερες αλλαγές συμβαίνουν μέσα στην καμπίνα, καθώς η S-Class θα αποχωριστεί το παραδοσιακό σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 12,3 ιντσών. Αυτό θα αντικατασταθεί από μια ολοκαίνουργια οθόνη που ξεκινάει από την κεντρική κονσόλα και διαθέτει προσανατολισμό προς τα πλάγια. Λίγα είναι γνωστά για αυτή σε αυτό το σημείο, αλλά είναι τεράστια και έχει μια σειρά κουμπιών στο κάτω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes έχει κρύψει καλά το υπόλοιπο του εσωτερικού, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρχει νέο τιμόνι, μαύρες επενδύσεις και premium δερμάτινη ταπετσαρία. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε ξύλινη επένδυση αλλά και μεταλλικές προσθήκες, καθώς επίσης θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ. Οι προδιαγραφές είναι ακόμη ένα μυστήριο, αλλά θεωρείται σίγουρο πως η νέα S-Class θα πατήσει στην πλατφόρμα MRA και θα διαθέτει πλήθος διαφορετικών κινητήρων. Οι επιλογές παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, αλλά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ένα υβριδικό σύνολο 3.0 λίτρων inline-six με 367 ίππους και ροπή 500 Nm. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει ένα υβριδικό twin-turbo 4.0-λίτρων V8 σύνολο με 490 ίππους και 699 Nm ροπής. Προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο για plug-in υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις καθώς και μια ποικιλία μοντέλων με κινητήρα V12. Φυσικά, μπορούμε επίσης να περιμένουμε και εκδόσεις AMG υψηλών επιδόσεων.