Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Mercedes GLA σε σκίτσο

Ελλάδα 9:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα Mercedes GLA σε σκίτσο

ΝΕΑ

Η νέα Mercedes GLA σε σκίτσο

ΝΕΑ

Με μοντέρνες πινελιές στο αμάξωμα, η νέα GLA από τη Mercedes δείχνει να κρατάει τις βασικές αισθητικές αρχές, σε αυτό το σκίτσο που έδωσε η εταιρεία στη δημοσιότητα.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο με την αισθητική αύρα του νέου μοντέλου που βρίσκεται στα τελευταία στάδια προετοιμασίας πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια. Αυτά, που είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου. Από το σκίτσο, προκύπτει μια αρκετά καθαρή εικόνα του αυτοκινήτου και ειδικότερα της σχεδίασης του πίσω μέρους. Γίνεται ξεκάθαρο το ότι έχουν διατηρηθεί οι βασικές σχεδιαστικές γραμμές και έχει τονιστεί η φρέσκια διάθεση με την ενσωμάτωση κάποιων στοιχείων που κάνουν πιο μοντέρνα την εικόνα του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η διάθεση επιβεβαιώνεται και από τις φωτογραφίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Mercedes, από τις δοκιμές του αυτοκινήτου, με το καμουφλαρισμένο μοντέλο να περνάει από κάποιες δοκιμασίες. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το αυτοκίνητο έχει αλλάξει οριακά διαστάσεις, με μικρότερο μήκος από το προκάτοχο κατά 15 χιλιοστά, τη στιγμή που το συνολικό ύψος έχει αυξηθεί κατά 10 χιλιοστά. Αντίστοιχα και το μεταξόνιο είναι ελάχιστα μεγαλύτερο και η Mercedes κάνει λόγο για αρκετά καλύτερες προϋποθέσεις φιλοξενίας επιβατών στο πίσω κάθισμα.

Οι ανταγωνιστές της GLA θα παραμείνουν οι παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας, δηλαδή το Audi Q3, η BMW X1, καθώς και το Volvo XC40.

Advertisement