Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η νέα Jaguar F-Pace PHEV τα «σπάει» ηλεκτρικά

Ελλάδα 1:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Jaguar F-Pace PHEV τα «σπάει» ηλεκτρικά

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η νέα Jaguar F-Pace PHEV τα «σπάει» ηλεκτρικά

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το μεγάλο premium SUV της Jaguar αποκτά plug-in υβριδική «καρδιά» προσφέροντας χαμηλή κατανάλωση και τη δυνατότητα κίνησης με ρεύμα για 53 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Jaguar FPace είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που έχουμε δει και οδηγήσει τον τελευταίο καιρό, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε η Plug-in Hybrid έκδοση, η οποία βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Spanos Luxury Cars.

Η βρετανική εταιρεία λάνσαρε τη νέα έκδοση της F-Pace, την P400e, η οποία κρατάει όλα τα πολυτελή χαρακτηριστικά του συμβατικού μοντέλου, συνδυάζοντας την χαμηλή κατανάλωση και τις ελάχιστες εκπομπές ρύπων CO2.

Πιο συγκεκριμένα, η F-Pace P400e καταναλώνει -σύμφωνα με το εργοστάσιο- 2,2 lt./100 km εφόσον η μπαταρία έχει πλήρως φορτιστεί. Οι εκδόσεις της ξεκινούν με εκπομπές ρύπων CO2 μόλις 49 g/km, συνεπώς οι κάτοχοι του εν λόγω μοντέλου θα απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Advertisement
Advertisement

Η F-Pace PHEV εφοδιάζεται με plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο, το οποίο απαρτίζεται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα των 2.0 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Η συνδυαστική ισχύς αντιστοιχεί σε 404 ps και 640 Nm ροπής, ενώ για την τροφοδότηση του ηλεκτροκινητήρα φορτίζει μια μπαταρία των 17.1 kWh που χαρίζει 53 χλμ. ηλεκτρικής αυτονομίας.

Advertisement

Αναφορικά με τις επιδόσεις, η Jaguar δεν κάτι… εκπτώσεις. Η P400e μπορεί να επιταχύνει από στάση και να φτάσει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 5,3 sec, ενώ η τελική ταχύτητα είναι 240 χλμ./ώρα. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται και από τους τέσσερις τροχούς και εξοπλίζεται με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Τη νέα Jaguar F-Pace PHEV σάς περιμένει για να το γνωρίσετε και να το οδηγήσετε στη Spanos Luxury Cars, Λεωφ. Συγγρού 367, Αθήνα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Range Rover Velar PHEV: Πολυτέλεια με κατανάλωση… 2,3 lt/100 km (video)
Το νέο Range Rover Evoque PHEV στη Σπανός Α.Ε. (video)
H επετειακή BMW M5 35 Jahre Edition στη Σπανός Α.Ε. (video)