Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Huayra δεν θα είναι απλά roadster

Ελλάδα 12:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα Huayra δεν θα είναι απλά roadster

ΝΕΑ

Η νέα Huayra δεν θα είναι απλά roadster

ΝΕΑ

Ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα μοντέλα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 19 Μαρτίου, είναι αναμφίβολα η Pagani Huayra Roadster.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Την περιμένουμε καιρό και ο Horacio Pagani φαίνεται πως δεν σκοπεύει να μας απογοητεύσει. Δεν είναι μόνο οι μικρές λεπτομέρειες που μας αποκαλύπτονται σταδιακά μέσω teasers που έδειχναν μία σκοτεινή σιλουέτα να μας κοιτά κατά μέτωπο, αεροδυναμικά βοηθήματα πάνω από τα πίσω φωτιστικά σώματα αλλά και την «καρδιά» της, τον κινητήρα της AMG που θα της δίνει ζωντάνια, ορμή και οργή.

Είναι πως σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ιταλικής εταιρείας, η επικείμενη δημιουργία του δεν θα είναι απλά μία Huayra χωρίς οροφή.

Advertisement
Advertisement

«Με τη Roadster κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Αποφασίσαμε να την κάνουμε πιο ακραία, για να δημιουργήσουμε κάτι λίγο πιο επιθετικό σε σχέση με τη Huayra Coupe», είπε ο Horacio Pagani.

Πράγμα που εκτός από την πιο άγρια εμφάνιση, λογικά περιλαμβάνει και τόνωση τους V12 Twin-Turbo που της δίνει ώθηση. Πόση σε σχέση με τα 750 άλογα που προσέφερε η 6λιτρη μονάδα στην Huayra BC, μένει να το δούμε. Πάντως φημολογείται πως ο μαγικός αριθμός δεν αποκλείεται να πιάσει και τα 800 PS!