Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα εποχή του Island μας χαρίζει Greek chic διακοπές στην πόλη!

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα εποχή του Island μας χαρίζει Greek chic διακοπές στην πόλη!

ΝΕΑ

Η νέα εποχή του Island μας χαρίζει Greek chic διακοπές στην πόλη!

ΝΕΑ

Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης για μία world-class γαστρονομική εμπειρία και λαμπερά ονόματα.

Advertisement
Advertisement

Στην «καρδιά» του καλοκαιριού η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη, οι ηλιόλουστες ημέρες διαδέχονται η μία την άλλη και η ανυπομονησία μας για νέες εμπειρίες και στιγμές απόλυτης διασκέδασης μοιάζει πιο έντονη από ποτέ. Ωστόσο, παρότι διανύουμε τον τρίτο μήνα του καλοκαιριού, οι ολιγοήμερες αποδράσεις και οι προγραμματισμένες διακοπές δεν αρκούν για εμάς, που εξακολουθούμε να βρισκόμαστε εντός των στενών ορίων της πόλης.

To φετινό καλοκαίρι στην πόλη, όμως, αλλάζει «πρόσωπο», χαρίζοντάς μας μερικές αναζωογονητικές και άκρως αναγκαίες «ανάσες» ξεγνοιασιάς, που δίνουν άλλο νόημα στις καλοκαιρινές βραδιές μας. Άλλωστε, εάν υπάρχει κάτι, αυτή την εποχή, που να μπορεί να μας βάλει σε summer mode, τότε σίγουρα είναι το ραντεβού, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, σε έναν άκρως καλοκαιρινό προορισμό.

Για εμάς, που αναρωτιόμαστε πού θα δίνουμε το καθημερινό μας ραντεβού αυτό το καλοκαίρι, αρκεί να κάνουμε μία βόλτα στο «νησί» της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το ανανεωμένο Island Athens Riviera, που υποδέχεται την πιο όμορφη εποχή του χρόνου, δίνοντάς μας την αίσθηση πως κάθε βραδιά, εδώ και 25 χρόνια, κυλάει όπως σε Greek chic διακοπές!

Advertisement
Advertisement

Η πιο world-class γαστρονομική εμπειρία για φέτος το καλοκαίρι

Μήπως αυτή είναι η ευκαιρία μας να βάλουμε σε ένα σύντομο «pause» τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας στιγμές ξεγνοιασιάς, στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης, που κατατάσσεται ανάμεσα στα καλύτερα club-restaurant παγκοσμίως;

Advertisement

Εάν η απάντηση είναι «ναι», αυτό το καλοκαίρι, είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε μοναδικές γεύσεις, που κινούνται σε υψηλά επίπεδα, υπό την καθοδήγηση του executive chef Νίκου Σκλήρα, που φέτος διακρίθηκε από το Michelin Guide για τις επιδόσεις του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως όλες οι συνταγές βασίζονται στις καλύτερες πρώτες ύλες και αντλούν έμπνευση από τη μεσογειακή κουζίνα, αλλά και τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις.

Advertisement

Τι καλύτερο, φυσικά, από ένα εστιατόριο που έχει δημιουργήσει πρόσφατα στον χώρο του, τον δικό του κήπο λαχανικών, παράγοντας αρκετά από τα φρέσκα προϊόντα που χρησιμοποιούνται.

Παράλληλα, οι ταλαντούχοι mixologists και bartenders του Island έχουν δημιουργήσει ευφάνταστα signature καλοκαιρινά cocktails, ενώ το sushi corner εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα διεθνώς.

Advertisement

Λαμπερά διεθνή ονόματα, μεγάλοι DJs και events που θα αφήσουν εποχή

Φέτος το καλοκαίρι, οι βραδιές μας αποκτούν νόημα, μέσα από τις διαφορετικές θεματικές που διοργανώνει το Island Athens Riviera. Συγκεκριμένα, οι Τρίτες είναι αφιερωμένες στη γαστρονομία, ενώ οι Τετάρτες με το «Imani» μας ταξιδεύουν στην Ανατολή, με ethnic πιάτα, ποικιλία γεύσεων nargile και live μουσική με τους Constantin Nasiri & Τhe Βand. Το «Infinity» κάθε Πέμπτη φιλοξενεί μεγάλους διεθνείς και Έλληνες DJs της melodic techno σκηνής, σε ένα set up που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα club του εξωτερικού. Ame, Trikk, Denis Horvat, Jimi Jules, Lehar είναι κάποιοι από τους DJs που θα φιλοξενηθούν φέτος στα decks του Island. Οι Κυριακές με το ανανεωμένο απογευματινό πάρτι «Jafari», που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός, φιλοξενεί και φέτος μεγάλα ονόματα της techno-spiritual house μουσικής σκηνής, όπως Who Made Who, Agents Of Time και Bedouin.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως η νέα εποχή του Island Athens Riviera είναι εδώ, προσκαλώντας όλους εμάς να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία, που σχεδόν κάθε ημέρα της εβδομάδας έχει να μας προσφέρει κάτι συναρπαστικό, σε έναν χώρο ανανεωμένο, που καθιερώνει τα trends, όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Για όλους εμάς, που θέλουμε αυτό το καλοκαίρι να ανακαλύψουμε έναν κόσμο απολαυστικό, γευστικό και διασκεδαστικό, το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας έχει τη «λύση», καθώς αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης, μέσα σε έναν ανανεωμένο χώρο, σε ανοιχτόχρωμους τόνους, με κυρίαρχο το ελληνικό στυλ στην αρχιτεκτονική, αλλά και με αισθητές αλλαγές στη διακόσμηση και το ύφος του. Σήμερα, o εμβληματικός χώρος της Αθηναϊκής Ριβιέρας, χτισμένος πάνω στον βράχο, υπάρχει για να προσφέρει υπέροχες διακοπές τα καλοκαιρινά βράδια στην Αθήνα, καλωσορίζοντας καθημερινά το καλοκαίρι, με αισιοδοξία και χαμόγελα.