Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα A45 AMG κάνει πρεμιέρα στο Γκούντγουντ!

Ελλάδα 15:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα A45 AMG κάνει πρεμιέρα στο Γκούντγουντ!

ΝΕΑ

Η νέα A45 AMG κάνει πρεμιέρα στο Γκούντγουντ!

ΝΕΑ

Μετά το 308 GTi και το Juke R, ένα ακόμη σπορ μοντέλο θα αποκαλυφθεί στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ. Η Mercedes ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση της A-Class, με την κορυφαία Α45 AMG να συμμετέχει στην ανάβαση του 1,86 km. Η γερμανική μάρκα δεν ανακοίνωσε τεχνικές λεπτομέρειες για το καυτό μικρομεσαίο hatch, ούτε ποιος θα κρατά το τιμόνι. Θα ποντάραμε πάντως στον Nico Rosberg, καθώς έχει δηλωθεί η παρουσία του στην εκδήλωση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Κάτω από το καπό της A45 παραμένει ο 2λιτρος turbo, όμως οι επεμβάσεις των μηχανικών της AMG αναμένεται να αυξήσουν κι άλλο την απόδοσή του: από τα 360 στα 380-400 PS! Μην ξεχνάμε ότι το νέο Audi RS3 έχει μέγιστη ισχύ 367 PS (έστω από 2.500 cc) και η Mercedes θέλει να «απαντήσει» με κάτι πιο δυνατό. Στο Γκούντγουντ θα εμφανιστούν και άλλες σπορ κατασκευές: η AMG GT S και η C63 S AMG, αμφότερες με V8 biturbo που αποδίδει 510 PS.

Το NewsAuto.gr θα ταξιδέψει στην Αγγλία για το Φεστιβάλ Ταχύτητας και θα μεταδώσει όλες τις εξελίξεις και τις παγκόσμιες πρεμιέρες. Για αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα!

Advertisement
Advertisement