Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mustang Mach-E στα χέρια του Ken Block (+vid)

Ελλάδα 23:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mustang Mach-E στα χέρια του Ken Block (+vid)

ΝΕΑ

Η Mustang Mach-E στα χέρια του Ken Block (+vid)

ΝΕΑ

Η Ford διαθέτει πλέον ένα νέο ηλεκτρικό crossover που ονομάζεται Mustang Mach-E. Ανάμεσα στις διασημότητες κατά την πρώτη προβολή της, ήταν και ο γνωστός σε όλους Ken Block, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα διαφορετικό βίντεο με τα κατορθώματα του F-150 Hoonitruck στην Κίνα.

Advertisement
Advertisement

 

Ενδιαφέρον προκαλεί η εντυπωσιακή πίσω όψη της νέας Mach-E μέσα από τα μάτια κάποιου που έχει σίγουρα ένα από τα πιο ριζοσπαστικά Mustang που κατασκευάστηκαν ποτέ. Επισκεφτήκαμε το Dearborn Proving Grounds της Ford μερικές εβδομάδες πριν από το ντεμπούτο της Mach-E διακρίνοντας μάλιστα και κάποια από τα πρωτότυπα. Το πιο σημαντικό πάντως είναι πως ένα από αυτά το οδήγησε ο γνωστός θεότρελος για τις οδηγικές του ικανότητες σταρ. Και τι κάνει συνήθως ο Ken Block πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου;

Ο Block πάντως δεν επιτρέπεται να αποκαλύψει την Mach-E. Οι υπεύθυνοι της Ford του έδωσαν σαφείς οδηγίες να μην προκαλέσει καν θόρυβο από τα ελαστικά. Αυτό είναι κακό για τους διψασμένους για δράση οπαδούς της Mustang – οι οποίοι παρεμπιπτόντως… “ξεροσταλιάζουν” στο πλευρό του τετράθυρου crossover με το θρυλικό όνομα της Mustang, προκειμένου προφανώς να μάθουν περισσότερα για το νέο επερχόμενο ημίψηλο μοντέλο. Δεν υπάρχει αλήθεια καλύτερος τρόπος να απευθυνθείς στους επικριτές της νέας αυτής Mustang, από το να αφήσεις τον κ. Hoonigan να κάνει κυριολεκτικά τα δικά του με τη νέα πολλά υποσχόμενη Mach-E, σωστά; Η έκδοση GT Performance μάλιστα της Mach-E, όπως όλα δείχνουν θα παράγει 459 ίππους, θα είναι τετρακίνητη και θα χρειάζεται μόλις 3 δεύτερα για να φτάσει από στάση στα πρώτα 100 km/h. Το άσχημο δε είναι πως η GT βρίσκεται ακόμη πολύ μακριά μας – δεν θα τη δούμε σίγουρα πριν από το 2021 – και θα κοστίζει βέβαια πάνω από 55.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Επί του προκειμένου λοιπόν, ο Block τελικά δίνει την έγκρισή του στη Mach-E, αν και με τη Ford να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς του, δύσκολα θα εξέφραζε κάτι αντίθετο. Όσον αφορά στον υπόλοιπο κόσμο τώρα, υπάρχει μια επίσημη αναφορά με χιλιάδες υπογραφές σε λιγότερο από 24 ώρες προκειμένου να αλλάξει το όνομα της Mach-E. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν η διαμάχη για τη βάπτιση της νέας Mustang φαίνεται προς το παρόν να επισκιάζει το γεγονός ότι το νέο μοντέλο μοιάζει πραγματικά με ένα εξαιρετικό crossover.