Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι Muse στην πίστα με Lamborghini (video)

Ελλάδα 0:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Muse στην πίστα με Lamborghini (video)

ΝΕΑ

Οι Muse στην πίστα με Lamborghini (video)

ΝΕΑ

Τι συμβαίνει όταν συναντώνται τα μέλη ενός άκρως δημοφιλούς μουσικού συγκροτήματος και τα δημιουργήματα μίας αυτοκινητοβιομηχανίας γεμάτη συναίσθημα;

Advertisement
Advertisement

Η απάντηση στο video που σας παραθέτουμε σήμερα, το οποίο δημιούργησε η Automobili Lamborghini και αφορά μία ξεχωριστή track day με μοντέλα της. Κι αυτό διότι πίσω από το τιμόνι ήταν τα μέλη των Muse!

O τραγουδιστής/κιθαρίστας/πιανίστας Matt Bellamy, ο ντράμερ Dom Howard και ο μπασίστας Chris Wolstenholme προσκλήθηκαν στη Σαντ’ Άγκατα Μπολονέζε για μία διαφορετική συναυλία. Αυτή τη φορά, αντί για τους ήχους της κιθάρας και των άλλων μουσικών οργάνων, ακουγόταν ο βρυχηθμός των ιταλικών κινητήρων.

Η αγάπη των Muse για την ταχύτητα είναι γνωστή, δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που τους έχουμε δει στα paddock του μαγικού κόσμου της Formula 1. Όμως οι φανατικοί του γκρουπ θα έχετε προσέξει πως στο video clip του τραγουδιού «Something Human» (από το όγδοο άλμπουμ τους με τίτλο «Simulation Theory») συμπρωταγωνιστεί μία εντυπωσιακή Lamborghini Countach (δείτε το video clip πατώντας εδώ)!

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι προέκυψε η σύνδεση, ο Matt και ο Dom βρέθηκαν στο Autodromo di Modena και όσα ακολούθησαν περιλαμβάνονται στο ενδιαφέρον video που ακολουθεί…

Διαβάστε επίσης:
H συνεργασία της Lamborghini με τη NASA (video)
Οδηγούμε την Lamborghini Huracan EVO
90 χρόνια Ferrari σε 90sec (video)