Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Μοτοδυναμική στηρίζει μαθητές και μαθήτριες των ακριτικών νησιών

Ελλάδα 19:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μοτοδυναμική στηρίζει μαθητές και μαθήτριες των ακριτικών νησιών

ΝΕΑ

Η Μοτοδυναμική στηρίζει μαθητές και μαθήτριες των ακριτικών νησιών

ΝΕΑ

Η Μοτοδυναμική ενθαρρύνει και στηρίζει τους υπότροφους νέους στις οικονομικές ανάγκες της φοίτησής τους σε Πανεπιστημιακές σχολές καθώς και την επαγγελματική τους άσκηση- εκπαίδευση.

Advertisement
Advertisement

Με έντονο το αίσθημα προσφοράς και στήριξης στις τοπικές κοινωνίες των απομακρυσμένων νησιών, η Μοτοδυναμική επιβραβεύει τους άριστους μαθητές και μαθήτριες των ακριτικών νησιών, χορηγώντας το πρόγραμμα υποτροφιών «ExcellenSeas – Θάλασσες Αριστείας».  Η εταιρία, προσφέρει οικονομική υποστήριξη σε έναν αριστούχο μαθητή που έχει εισαχθεί σε πανεπιστημιακή σχολή, ενισχύοντας την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη στον τομέα ενδιαφέροντος του.

Συγκεκριμένα, η Μοτοδυναμική αναλαμβάνει πλήρως την παροχή οικονομικής κάλυψης των εξόδων διαμονής στον τόπο φοίτησης, ενός αριστούχου μαθητή που εισάχθηκε στη «Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Επιπλέον, η εταιρεία, παρέχει τη δυνατότητα στον υπότροφο, να εμπλουτίσει την επαγγελματική του προϋπηρεσία πραγματοποιώντας πρακτική άσκηση σε εταιρεία του ομίλου Μοτοδυναμική. Στο πλαίσιο της ευρύτερης υποστήριξης, ο κ. Γιώργος Λειβαδίτης Head of Sixt Division, επιλέχθηκε ως ο επιστημονικός σύμβουλος του υπότροφου, με σκοπό την παρακολούθηση και καθοδήγησή του σε ακαδημαϊκά και επαγγελματικά θέματα.

Advertisement
Advertisement

Μέσω του προγράμματος υποτροφιών «ExcellenSeas – Θάλασσες Αριστείας», η εταιρεία υιοθετεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα στήριξης των νέων, συμβάλλοντας παράλληλα στην πρόοδο και στην ανάπτυξη των ακριτικών νησιών της χώρας, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους τους νέους  που προέρχονται από τα νησιά αυτά, αναδεικνύοντας τη δέσμευση της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, κρατώντας τις θάλασσες της Γνώσης πάντα ανοιχτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Μοτοδυναμική κινείται μπροστά
Porsche Τaycan Sport Turismο: Πρακτική και sport (+video)
Yamaha Wolverine RMΑΧ 1000: Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα