Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μερική αποκάλυψη του Ford Bronco

Ελλάδα 9:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μερική αποκάλυψη του Ford Bronco

ΝΕΑ

Η μερική αποκάλυψη του Ford Bronco

ΝΕΑ

Δειλά-δειλά η Ford μας δίνει νέα κομμάτια για να συναρμολογήσουμε το παζλ του πολυαναμενόμενου Bronco.

Advertisement
Advertisement

Το τετρακίνητο μοντέλο, εάν πάνε όλα καλά αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 13 Ιουλίου. Μέχρι τότε αυτό που γνωρίζουμε είναι κάποια στοιχεία από την εξωτερική του εμφάνιση και πιο συγκεκριμένα από την εντυπωσιακή ρετρό σχεδίασης μάσκα.

Advertisement
Advertisement

Ήδη στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Ford, παρατηρούμε τα εμπρός φωτιστικά σώματα LED και τη γρίλια με ενσωματωμένο το λογότυπο του μοντέλου. Εκτός του βίντεο, η Ford δημοσιοποίησε και νέες φωτογραφίες, που δείχνουν ορισμένες εξωτερικές λεπτομέρειες, όπως τους εξωτερικούς καθρέπτες, τα πλαϊνά φτερά, τον εμπρός προφυλακτήρα και τα εκτός δρόμου ελαστικά.

Το νέο Bronco θα βασίζεται στο πάτωμα του Ranger και θα διατίθεται με δύο μοτέρ. Η βασική έκδοση θα φορά τον τετρακύλινδρο κινητήρα EcoBoost των 2,3 λίτρων με απόδοση 274 ίππων και 420 Nm ροπής, ενώ θα υπάρχει και ο ισχυρότερος V6 ΕcoBoost των 2,7 λίτρων με τους 330 ίππους και τα 542 Nm. Δύο θα είναι και οι επιλογές των συστημάτων μετάδοσης, είτε ένα χειροκίνητο κιβώτιο επτά σχέσεων, είτε ένα αυτόματο δέκα σχέσεων. Όλες οι εκδόσεις θα είναι εξοπλισμένες με πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, ενώ η κορυφαία θα διαθέτει και εμπρός.

Advertisement