Η Mercedes εισχωρεί στον κλάδο του ακινήτου!
ΝΕΑ
Σε μία πρωτοποριακή συνεργασία με τον όμιλο Frasers Hospitality, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ασχολείται και με τον κλάδο της αγοράς ακινήτων, προσφέροντας την εμπειρία της στη σχεδίαση αλλά και την τεχνογνωσία της στα πολυτελή διαμερίσματα.
ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)
WHAT CAR
Το πιλοτικό πρόγραμμα ονομάζεται «Mercedes-Benz Living @ Fraser» και θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Κένσινγκτον στο Λονδίνο να κάνουν κράτηση από τα μέσα Νοεμβρίου σε ένα από τα έξι διαθέσιμα διαμερίσματα, εμβαδού από 50 έως 100 τ.μ. Άλλα εννέα διαμερίσματα θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του επόμενου έτους στη Σιγκαπούρη.

Η επιλογή των επίπλων και των αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται, καθώς επίσης τα χρώματα και ο φωτισμός φέρουν την υπογραφή των σχεδιαστών της Mercedes-Benz, ενσωματώνοντας στοιχεία από το χώρο του αυτοκινήτου σε αυτόν της κατοικίας.
Η Mercedes συνεργάστηκε με τη Swarovski για τον πολυέλαιο πάνω από την τραπεζαρία και την Burmester για το ηχητικό σύστημα. Στον τοίχο είναι ενσωματωμένη smart τηλεόραση που επιτρέπει στους ενοίκους του διαμερίσματος να βρίσκονται σε σύνδεση στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή και να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Mercedes me, ανακαλύπτοντας τον κόσμο της Mercedes-Benz, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


