Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG C63 δεν είναι παιχνίδι (video)

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Mercedes-AMG C63 δεν είναι παιχνίδι (video)

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG C63 δεν είναι παιχνίδι (video)

ΝΕΑ

Η δύναμη απαιτεί και ικανότητα οπότε σίγουρα τα ανόητα παιχνίδια με ένα πραγματικό όπλο όπως η Mercedes-AMG C63 δεν μπορούν να έχουν ευχάριστη κατάληξη όταν ο οδηγός υπολείπεται σε μυαλό και ταλέντο.

Advertisement
Advertisement

Τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν όμορφα πράγματα όπως για παράδειγμα μια Mercedes-AMG C63 αλλά σίγουρα δεν μπορούν να διδάξουν λογική ή να εμφυτεύσουν ταλέντο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο ανόητο ατύχημα κατά τη διάρκεια επίδειξης στις λάθος συνθήκες, από τους λάθος ανθρώπους μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό.

Δυστυχώς θύματα αυτής της ανοησίας είναι συνήθως θαυμάσια αυτοκίνητα όπως στο συγκεκριμένο video μια κατάμαυρη Mercedes-AMG C63 η οποία καταλήγει επάνω σε κάποια δέντρα – ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές- όταν ο οδηγός της αποφάσισε να ντριφτάρει ή τουλάχιστον νόμιζε πως θα ντριφτάρει. Βλέποντας τον τρόπο που οδηγεί νωρίτερα από το ατύχημα είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένο πως η κατάληξη δεν θα είναι ιδιαίτερα καλή καθώς η έκδηλη νευρικότητα στους χειρισμούς σαφώς και δεν αποτελεί τον ενδεδειγμένο τρόπο χειρισμού ενός τόσο δυνατού πισωκίνητου αυτοκινήτου όπως η Mercedes-AMG C63.

Advertisement
Advertisement

Τα πιο κοντινά πλάνα δείχνουν πως οι ζημιές που έχει υποστεί το αμάξωμα δεν είναι τόσο εκτεταμένες όσο θα μπορούσε να προκαλέσει η αρκετά σφοδρή σύγκρουση. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τα ζητήματα που έχουν προσκληθεί στο κάτω μέρος και πολύ περισσότερο στην ανάρτηση του αυτοκινήτου. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο εγωισμός του οδηγού δέχθηκε ένα αρκετά δυνατό πλήγμα. Μακάρι αυτό να αποτελέσει ένα καλό μάθημα που θα τον κάνει την επόμενη φορά να δείξει μεγαλύτερο σεβασμό σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο.