Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Maserati Levante Hybrid πάτησε άσφαλτο (video)

Ελλάδα 2:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Maserati Levante Hybrid πάτησε άσφαλτο (video)

ΝΕΑ

Η Maserati Levante Hybrid πάτησε άσφαλτο (video)

ΝΕΑ

Η Maserati Levante ακολουθεί εξηλεκτρισμένα μονοπάτια, χωρίς να «θυσιάζει» τον fun-to-drive χαρακτήρα της.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η ιστορία της Maserati να είναι αξιοζήλευτη, τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, η τρίαινα βρίσκεται σε χειμέρια νάρκη. Οι διοικούντες της εταιρείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποφευχθεί ο εκτροχιασμός και στο πλαίσιο αυτό είναι καθόλα έτοιμοι να εμπλουτίσουν την γκάμα των SUV, αλλά και να «αγκαλιάσουν» την υβριδική τεχνολογία.

Μετά, λοιπόν, την mild hybrid Ghibli, τα ίδια εξηλεκτρισμένα μονοπάτια ακολουθεί και η Maserati Levante Hybrid, η οποία παρουσιάστηκε μόλις λίγες ώρες πριν.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από καπό του δυναμικού SUV εδρεύει ένας 48βολτος 4κύλινδρος 2λιτρος βενζινοκινητήρας των 330 PS και 450 Nm ροπής, στις 5.750 και 2.250 rpm αντίστοιχα. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 km/h αποτελεί υπόθεση 6,0 δευτερολέπτων, ενώ η τελική αντιστοιχεί σε 240 km/h.

Η ήπια υβριδική Levante Hybrid ζυγίζει λιγότερα κιλά, απ’ ό,τι η έκδοση με τον V6 (1.662 kg), ενώ επωφελείται από άρτια κατανομή βάρους. Το τελευταίο οφείλεται στην τοποθέτηση της μπαταρίας στο πίσω μέρος, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στη χωρητικότητα του πορτπαγκάζ (580 lt).

Advertisement

«Όλα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνουμε τη Levante Hybrid ακόμη πιο ευέλικτη και fun to drive», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Η νέα Maserati Levante Hybrid είναι διαθέσιμη για παραγγελία, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν τον Ιούνιο.

Advertisement

Παράλληλα με την παρουσίαση του μοντέλου, η άνθρωποι της εταιρείας έδωσαν στη δημοσιότητα και ένα βίντεο, όπου διακρίνουμε το ήπια υβριδικό πολυτελές SUV να κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην άσφαλτο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Maserati Levante Trofeo σκαρφαλώνει στην Αίτνα (video)
Παρέλαση από Maserati Levante στη Μόντενα (video)
H Maserati Levante GTS εν δράσει (video)