Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Maria Menounos δημιουργεί το δικό της Jeep Wrangler (+ video)

Ελλάδα 17:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Maria Menounos δημιουργεί το δικό της Jeep Wrangler (+ video)

ΝΕΑ

Η Maria Menounos δημιουργεί το δικό της Jeep Wrangler (+ video)

ΝΕΑ

Η Ελληνικής καταγωγής τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός κέρδισε τον διαγωνισμό “Jeep Wrangler Celebrity Customs” τον οποίο διοργάνωσε η δορυφορική πλατφόρμα (ραδιόφωνο, live stream εκπομπές internet TV) “SiriusXM”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gs@newsauto.gr)

Όταν πρόκειται για το σχεδιασμό cool αυτοκινήτων, αποδεικνύεται ότι οι γυναίκες έχουν καλύτερες και ίσως περισσότερο εφαρμόσιμες ιδέες από τους άνδρες. Αυτό απέδειξε η Maria Menounos η οποία σχεδίασε και δημιούργησε, με την βοήθεια της DCD Customs ένα ιδιαίτερο Jeep Wrangler. Το όχημα της τηλεπαρουσιάστριας / ηθοποιού βγήκε πρώτο μπροστά από τις δημιουργίες του: Alex Rodriguez (θρύλος του baseball) και των Andrew Steinthal και Chris Stange (CEO της πλατφόρμας media για κριτική εστιατορίων The Infatuation” ).

Advertisement
Advertisement

Το Jeep της Menounos ταιριάζει απόλυτα στο περιβάλλον της Venice Beach στο Los Angeles με το Exotic Sea Blue χρώμα το…κρεβάτι σκύλου στο πίσω μέρος αλλά και τα προϊόντα μακιγιάζ (ή make up bar στο ταμπλό).

Η σειρά για την Web TV της “SiriusXM” των έξι επεισοδίων περιγράφει την συνεργασία διαγωνιζόμενων με επαγγελματίες βελτιωτές οι οποίοι επισημοποίησαν Jeep Performance Parts για να φτιάξουν ένα νέο Jeep Wrangler που αντανακλά τα στυλ και τις προσωπικότητές τους.

Κάθε διάσημος συνεργάστηκε με έναν επαγγελματία βελτιωτή για να κάνει το όραμά του πραγματικότητα. Ο Rodriguez συνεργάστηκε με τον Ryan Friedlinghaus της West Coast Customs, η Menounos με τον David Tonapetyan της DCD Customs και οι Steintal και Stange με τον Stefano Loria της AutoCraft NYC.

Advertisement
Advertisement

JM1

Το Wrangler του Alex Rodriguez είχε: Μαύρη ματ βαφή, custom μάσκα, LED φώτα, humidor, iPad Pro στο ταμπλό, μεγαλύτερης διαμέτρου ζάντες και τροχούς και ηχοσύστημα από… nightclub.

JM4

Advertisement

Το Jeep της Menounos είχε: Ειδική θέση για κατοικίδιο και εξειδικευμένο φωτισμό και θέσεις για μακιγιάζ.

JM5

Advertisement

Η δημιουργία των Infatuation είχε: Ειδική απόχρωση Royal Blue και μία πλήρως λειτουργική μηχανή παγωτού .

Δείτε το Jeep της Menounos όπως το κατέγραψε το The Hollywood Fix εδώ:

Advertisement