Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lynk & Co είναι η premium μάρκα της Geely

Ελλάδα 8:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lynk & Co είναι η premium μάρκα της Geely

ΝΕΑ

Η Lynk & Co είναι η premium μάρκα της Geely

ΝΕΑ

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το νέο SUV της, το 02 θα κατασκευάζεται μαζί με το Volvo XC40. Η τεχνογνωσία της πάλαι ποτέ Σουηδικής εταιρείας, έχει περάσει στα χέρια της Geely, η οποία ετοιμάζεται για Ευρωπαϊκή απόβαση μέσα στο επόμενο έτος.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Αυτό είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που παρουσιάζεται από την Lynk & Co, τη νέα εταιρεία που βρίσκεται κάτω από την «ομπρέλα» της Geely. Με τη νέα αυτή εταιρεία και τα δύο –προσεχώς, τρία- μοντέλα της, ετοιμάζεται και η εγκαθίδρυση του Ευρωπαϊκού τμήματος. Από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει πως η παραγωγή του 02 θα γίνεται παράλληλα, στις ίδιες γραμμές με το Volvo XC40, με το οποίο θα χρησιμοποιεί και την ίδια πλατφόρμα (CMA).

lynkco_3-boi-530

Τα ίδια αναμένεται να είναι και τα μηχανικά σύνολα κάτω από το εμπρός καπό, με βασική επιλογή το 4κύλινδρο σύνολο των 1,5 λίτρων, ενώ θα υπάρχει και υβριδική εκδοχή και το 2021 θα ακολουθήσει μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση. Οι προσδοκίες αναφορικά με την τιμή αγοράς του, είναι να υπάρχει αντιστοιχία της πλήρως εξοπλισμένης έκδοσης, με μια απλή του ανταγωνισμού. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν μέχρι το Σεπτέμβριο, όταν και θα υπάρχει εξέλιξη στο θέμα της δημιουργίας φυσικού καταστήματος (γιατί το concept περιλαμβάνει ως επί το πλείστον e-shops) για τη διάθεση των μοντέλων της εταιρείας στο Άμστερνταμ.

Advertisement

lynkco_1-boi-640