Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lego δίνει λύση στο παρκάρισμα

Ελλάδα 23:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lego δίνει λύση στο παρκάρισμα

ΝΕΑ

Η Lego δίνει λύση στο παρκάρισμα

ΝΕΑ

Δείτε ένα αυτοκινητάκι της Lego να αλλάζει μορφή και τεχνολογία προκειμένου να χωρέσει σε πολύ μικρούς χώρους στάθμευσης.

Advertisement
Advertisement

Το παράλληλο παρκάρισμα είναι μια υπόθεση που απασχολεί τους περισσότερους, ιδιαίτερα όταν ο χώρος που έχουμε στη διάθεσή μας είναι περιορισμένος. Όλοι έχουμε βρεθεί σε κάποιο στενό σοκάκι με ελάχιστο χώρο στάθμευσης και προσπαθούμε με αμέτρητες μανούβρες να παρκάρουμε χωρίς να ακουμπήσουμε τα υπόλοιπα οχήματα τριγύρω μας.

Η Brick Technology, η οποία ειδικεύεται στα Lego και ιδιαίτερα στη σειρά Technic, δημιούργησε ένα ενδιαφέρον βίντεο το οποίο μας δείχνει μια σειρά από τρόπους που μπορούμε να παρκάρουμε. Το βίντεο ξεκινάει από την κλασική μέθοδο που συναντάμε σε όλα τα αυτοκίνητα και με επαναλαμβανόμενες προσπάθειες μας δείχνει ποια είναι τελικά η καλύτερη δυνατή τεχνολογία για να εξοικονομήσουμε χώρο και χρόνο.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το κλασικό παράλληλο παρκάρισμα, στο βίντεο βλέπουμε το όχημα της Lego να πειραματίζεται σε διάφορες τεχνολογικές επιλογές. Για παράδειγμα οι τροχοί να μπορούν να στρίψουν με μεγαλύτερη γωνία, να μπορούν και οι πίσω τροχοί να στρίψουν (σύστημα AWD), να στρίβουν ανεξάρτητα όλοι οι τροχοί και τελικά να μπορούν οι τροχοί να έρθουν κάθετα με το σημείο παρκαρίσματος.

Εκτός από τους πειραματισμούς στο σύστημα διεύθυνσης, το αυτοκινητάκι της Lego μας δείχνει και πως ένα ευέλικτο πλαίσιο μπορεί να βοηθήσει σε αυτήν την περίπτωση. Μεταβάλλοντας το μήκος του πλαισίου μπορεί το όχημα να χωρέσει σε μικρότερους χώρους και να ελιχθεί πολύ πιο εύκολα.

Advertisement

Δείτε το βίντεο της Brick Technology.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Προσοχή στον μαύρο πάγο! Ότι πιο ύπουλο μπορεί να αντιμετωπίσει ένας οδηγός!
Χιλιάδες καινούργια αυτοκίνητα μπήκαν στην Ελλάδα
Θες κάμπριο το τζιπ σου; Άστο σε αυτόν τον τύπο! (+video)