Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lancia Ypsilon γίνεται υβριδική

Ελλάδα 4:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lancia Ypsilon γίνεται υβριδική

ΝΕΑ

Η Lancia Ypsilon γίνεται υβριδική

ΝΕΑ

Αν και η παρουσία της Lancia περιορίζεται προς το παρόν στην ιταλική αγορά η εταιρία δεν έχει σταματήσει να εκσυγχρονίζει το μοναδικό της μοντέλο, την Ypsilon η οποία πλέον αποκτά υβριδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση ονομάζεται Ypsilon Hybrid EcoChic και πρόκειται για το πρώτο υβριδικό μοντέλο στην ιστορία της Lancia. Πρόκειται φυσικά για μια αντίστοιχη εκδοχή με αυτή του υβριδικού Fiat 500 που χρησιμοποιεί το ήπιο υβριδικό σύστημα του ομίλου το οποίο αποτελείται από το τρικύλινδρο 1.0 Firefly βενζινοκινητήρα και 12 volt ηλεκτροκινητήρα μίζα-γεννήτρια ο οποίος συνδέεται με μικρή μπαταρία ιόντων-λιθίου.

Η υβριδική μονάδα έχει απόδοση 70 ίππων και 9,4 χλγμ. ροπής και συνοδεύεται αποκλειστικά από χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ θα αντικαταστήσει τον παλιό κινητήρα 1.2 Fire προσφέροντας μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2 της τάξης του 24%. Συγκεκριμένα το νέο υβριδικό μοντέλο έχει μέση κατανάλωση 4.0 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 90 γρ./χλμ.

Advertisement
Advertisement

Το λανσάρισμα της νέας υβριδικής Ypsilon συνοδεύεται από την διάθεση και μιας νέας μπλε απόχρωσης, Maryne. Επιπλέον η νέα έκδοση θα έχει τα χαρακτηριστικά διακριτικά Hybrid στην πίσω πέμπτη πόρτα και EcoChic στις μεσαίες κολώνες καθώς και χρωματική αντίθεση σε σκούρα γκρι απόχρωση στη μάσκα, τα καλύμματα των καθρεπτών, τα χερούλια, την πίσω πόρτα και τα τάσια.

 

Advertisement

 

 

Advertisement