Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Huracan Super Trofeo δοκιμάζεται στο “Ρίνγκ” (+vid)

Ελλάδα 20:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini Huracan Super Trofeo δοκιμάζεται στο “Ρίνγκ” (+vid)

ΝΕΑ

Η Lamborghini Huracan Super Trofeo δοκιμάζεται στο “Ρίνγκ” (+vid)

ΝΕΑ

Η Lamborghini υποτίθεται ότι θα μας χαρίσει μια νέα έκδοση της δημοφιλούς Huracan φέτος, αλλά με το μισό του 2020 να πλησιάζει, ίσως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για το αν θα καταφέρει να κρατήσει την υπόσχεσή της.

Advertisement
Advertisement

Λοιπόν, η Super Trofeo Omologato – ή STO, εμφανίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι. Πρόκειται για την πολιτική έκδοση της αγωνιστικής Huracan Super Trofeo. Τον Μάρτιο, δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες στο Instagram μιας μυστηριώδους Lamborghini καλυμμένης με καμουφλάζ, η οποία μας γέννησε περισσότερες απορίες παρά απαντήσεις. Δεν ξέρουμε πότε θα τη δούμε, αλλά το σίγουρο είναι πως αξίζει την προσοχή σας.

Στο Nürburgring μάλιστα συνελήφθη το νέο supercar με αμάξωμα από ανθρακονήματα να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα. Η έλλειψη εξωτερικής βαφής και χρώματος είναι παράξενο, αν και δεν είναι απίθανο κάποιος ιδιοκτήτης να εμπιστεύτηκε το after market προκειμένου να την καταστήσει νόμιμη. Δεν είναι το πρώτο, ούτε το τελευταίο μοντέλο εάν η Lamborghini συνεχίσει να κατασκευάζει περιορισμένο αριθμό μοντέλων αποκλειστικά για πελάτες που θέλουν να τις οδηγήσουν σε δημόσιους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Η Huracan STO που διέρρευσε στο Instagram έχει πολλές διαφορές σε σύγκριση με το πρωτότυπο. Διαθέτει εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό ειδικά πίσω με τις μεγάλες απολήξεις εξάτμισης να απέχουν πολύ από τον προφυλακτήρα. Υπάρχουν νέες εισαγωγές αέρα κάτω από τα πίσω φώτα και ολόκληρο το χαμηλότερο πίσω τμήμα έχει νέο σχέδιο, αν και διατηρεί το επιθετικό στυλ της αγωνιστικής έκδοσης. Η STO διαθέτει επίσης μια διαφορετική, και πιο άγρια πτέρυγα, ενώ το κάλυμμα του κινητήρα έχει ένα νέο σχέδιο με μια είσοδο που εκτείνεται πάνω από την οροφή.

Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από την Lamborghini σχετικά με τις δυνατότητες της Huracan STO, προφανώς θα πρέπει να περιμένουμε. Το μόνο που έχουμε είναι οι φήμες για ένα τέτοιο μοντέλο σε εξέλιξη μαζί με τις διαρροές φωτογραφιών ενός μυστηριώδους και καμουφλαρισμένου μοντέλου. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία πότε θα τη δούμε, πάντως, η Lamborghini έχει ακόμα χρόνο πριν τελειώσει το έτος.

Advertisement