Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Lamborghini Huracan EVO σε τόπλες έκδοση

Ελλάδα 14:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Lamborghini Huracan EVO σε τόπλες έκδοση

ΝΕΑ

Η Lamborghini Huracan EVO σε τόπλες έκδοση

ΝΕΑ

Μετά από την αποκάλυψη της νέας Huracan EVO, η Lamborghini λανσάρει τώρα και την κάμπριο έκδοση του μοντέλου της, με κωδικό Spyder.

Advertisement
Advertisement

 

H ειδοποιός διαφορά μεταξύ της κουπέ και της συγκεκριμένης έκδοσης είναι φυσικά η απουσία του μεταλλικού άνω τμήματος με μία υφασμάτινη επιφάνεια, η οποία χρειάζεται μέσω ηλεκτροϋδραυλικού μηχανισμού μόλις 17” για να ανοίξει, σε ταχύτητες μέχρι και 50 km/h. Παράλληλα, αναδύονται δύο πτερύγια που τοποθετούνται πίσω από τις πλάτες των καθισμάτων, ενώ ο οδηγός μπορεί να κατεβάσει και το πίσω παράθυρο, για να έχει καθαρό τον ήχο του V10 κινητήρα. Η συγκεκριμένη ατμοσφαιρική μονάδα των 5,2 λίτρων έχει μεταφερθεί αυτούσια από την κουπέ Huracan EVO, με απόδοση 640 PS και ροπή 61,2 kgm. Χάρη στο σχετικά περιορισμένο βάρος των 1.542 kg και την αναλογία ίππων/κιλών στα 2,41 kg/PS οι επιδόσεις της Spyder είναι καταιγιστικές, με το 0-100 km/h να έρχεται σε 3,1”, το 0-200 km/h σε 9,3” και η τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 325 km/h.

Advertisement
Advertisement

Όπως και η κλειστή, έτσι και η κάμπριο Huracan EVO διαθέτει το σύστημα Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI), το οποίο ελέγχει τόσο την τετρακίνηση, την τετραδιεύθυνση, το torque vectoring και την λειτουργία του traction, όσο και τις διαφορετικές επιλογές οδήγησης Strada, Sport και Corsa από το σύστημα ANIMA. Δεν λείπει επίσης η ανάρτηση «magneto rheological», το εξελιγμένο σύστημα διεύθυνσης και οι ζάντες 20 ιντσών της Aesir. Η επίσημη παρουσίαση της Huracan EVO Spyder θα πραγματοποιηθεί στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τους επόμενους δύο μήνες, με την τιμή της να ανέρχεται στα €203.000.