Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Kosmoride στηρίζει τον Μίλτο Τεντόγλου

Ελλάδα 7:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Kosmoride στηρίζει τον Μίλτο Τεντόγλου

ΝΕΑ

Η Kosmoride στηρίζει τον Μίλτο Τεντόγλου

ΝΕΑ

H Kosmoride, η καινοτόμος επιχειρηματική δραστηριότητα της Kosmocar στον χώρο των ηλεκτρικών ποδηλάτων, υποστηρίζει τον Μίλτο Τεντόγλου, Χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος.

Advertisement
Advertisement

Η υποστήριξη της Kosmoride αφορά τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις όσο και στην προετοιμασία του κορυφαίου Έλληνα αθλητή για τους μελλοντικούς του αγώνες.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, συμπλέει με την Kosmoride, στη διαμόρφωση της νέας και πολύ ενδιαφέρουσας  μορφής αστικής μετακίνησης, που δήλωσε:

«Στην Kosmoride δεν βρίσκω απλά έναν υποστηρικτή αλλά έναν οργανισμό που προάγει την «πράσινη εναλλακτική μετακίνηση» μέσω των e-bikes. Με τα ηλεκτρικά ποδήλατα η μετακίνηση δεν γίνεται μόνο απολαυστική αλλά συμβάλει εμπράκτως στην υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος

Advertisement
Advertisement

Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Kosmoride δήλωσε: «Οι κορυφαίες επιδόσεις του Μίλτου Τεντόγλου συνδυάζονται και με έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, που αποδίδει πάντα αξία και σεβασμό στους αντιπάλους του και μιλάει με τις επιτυχίες και τις κορυφαίες επιδόσεις του. Η προσωπικότητα του Μίλτου ώθησε την Kosmoride – που έχει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο και το περιβάλλον – να προχωρήσουν στη συμφωνία συνεργασίας με το κορυφαίο Έλληνα αθλητή

Επιλέγοντας τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα παγκοσμίως η Kosmoride καλύπτει απόλυτα όλους όσους θέλουν να βάλουν ενδιαφέρονται να βάλουν την πράσινη μετακίνηση στην καθημερινότητά τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα e-bikes και η Kosmoride πήγαν και στη Γλυφάδα
Προσοχή! Χιλιάδες επικίνδυνα ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα
Η γκάμα των e-Bikes της Ducati για το 2022 με μία σημαντική προσθήκη (+video)

Advertisement