Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

Οι κινητήριες δυνάμεις του VW Tiguan

Ελλάδα 0:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι κινητήριες δυνάμεις του VW Tiguan

VW Tiguan

Οι κινητήριες δυνάμεις του VW Tiguan

VW Tiguan

Η σύγχρονη τεχνολογία κινητήρων του Volkswagen Tiguan χαρακτηρίζεται από οικονομία, υψηλή ροπή και ισχύ. Είναι ιδανική για όποιον αρέσκεται στο να οδηγεί και κάνει πολλά χιλιόμετρα, αλλά θέλει ταυτόχρονα να κρατάει την κατανάλωση χαμηλά.

Advertisement
Advertisement

Στο νέο Tiguan διατίθενται μόνο κινητήρες τελευταίας γενιάς. Οι μονάδες βενζίνης είναι τεχνολογίας TSI και συνδυάζουν ιδανικά τη χρήση turbo με την τεχνολογία άμεσου ψεκασμού προσφέροντας έτσι κορυφαία απόδοση.

Η γκάμα των κινητήρων βενζίνης TSI του Tiguan καλύπτει όλες τις ανάγκες για μέγιστη επίδοση και απόδοση αφού ξεκινάει από τον αποδοτικό κινητήρα 1.4 TSI 125PS και φτάνει μέχρι τον νέο δυναμικό κινητήρα 2.0 TSI 180PS 4Motion.

Οι κινητήρες TDI διαθέτουν σύστημα common rail άμεσου ψεκασμού και έτσι προσφέρουν εξαιρετική ροπή, χαρακτηριστική χαμηλή κατανάλωση και χαμηλά επίπεδα θορύβου.  Οι κινητήρες diesel του Tiguan ξεκινούν από τον οικονομικό κινητήρα 1.6 TDI 115PS και φτάνουν μέχρι το νέο κινητήρα 2.0 Bi TDI 240PS 4Motion που προσφέρει την απόλυτη επιλογή για δύναμη και υψηλή ροπή σε κάθε διαδρομή.

Advertisement
Advertisement

Κοινώς, οι διαθέσιμες επιλογές μπορεί να καλύψουν κάθε επιθυμία και κάθε ανάγκη.

VW-Tiguan-engine640