Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η καυστική (και έξυπνη) διαφήμιση της Renault με αφορμή το Tesla Semi

Ελλάδα 5:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η καυστική (και έξυπνη) διαφήμιση της Renault με αφορμή το Tesla Semi

ΝΕΑ

Η καυστική (και έξυπνη) διαφήμιση της Renault με αφορμή το Tesla Semi

ΝΕΑ

Η Renault διαφημίζει την μεγάλη γκάμα των ηλεκτρικών της φορτηγών μέσω της… Tesla.

Advertisement
Advertisement

Τον Νοέμβριο του 2017 η Tesla ανακοίνωσε τον ερχομό του πρώτου της ηλεκτρικού φορτηγού το οποίο μέχρι το 2019 υποτίθεται θα ήταν έτοιμο προς πώληση. Οι προβλέψεις τελικά δεν έπεσαν μέσα και φτάσαμε στον Οκτωβρίου του 2022 για να έχουμε ακόμα μια ανακοίνωση για τον ερχομό του Semi.

Στις 7 Οκτωβρίου ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι θα παραδώσει τα πρώτα Semi στην εταιρεία Pepsi, ωστόσο μερικές ημέρες αργότερα το διαδίκτυο «βούιξε» από τις εικόνες ενός Tesla Semi να μένει από κάποιο πρόβλημα στην άκρη του δρόμου. Όλες αυτές οι συγκυρίες έδωσαν μια πολύ καλή ευκαιρία στη Renault να προχωρήσουν σε μια διαφημιστική καμπάνια για να δείξουν τη δική τους προσέγγιση στα ηλεκτρικά φορτηγά.

Advertisement
Advertisement

Οι Γάλλοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα διαφημιστικό σποτ το οποίο είναι καυστικό και παράλληλα έξυπνο. Εμφανίζεται ένας υπάλληλος της Renault να σταματάει μπροστά σε μια πινακίδα και να κολλάει μια μεγάλη αφίσα. Η αφίσα αναγράφει «Πλήρως ηλεκτρικό. Semi. Το μέλλον στα φορτηγά» και δείχνει ένα φορτηγό και το λογότυπο της Tesla. Από πάνω εμφανίζεται μια πρόταση με μεγάλα γράμματα που γράφει «Υπάρχουν εκείνοι που κάνουν μεγάλες ανακοινώσεις».

Η επόμενη σκηνή δείχνει τον ίδιο υπάλληλο να επιβιβάζεται σε ένα ηλεκτρικό φορτηγό της Renault και η εικόνα καλύπτεται από μια φράση που αναφέρει «Υπάρχουν και εκείνοι που ήδη γράφουν χιλιόμετρα στους δρόμους». Είναι ξεκάθαρο ότι η Renault θέλει να δείξει πως τη στιγμή που η Tesla από το 2017 μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάτι για τα φορτηγά της, οι Γάλλοι έχουν ήδη παρουσιάσει τη δεύτερη γενιά των ηλεκτρικών της φορτηγών.

Advertisement

Τα οποία περιλαμβάνουν τα Renault E-Tech Master, E-Tech D και E-Tech D Wide. Θα δούμε αν η Tesla θα έχει κάποια απάντηση στην επιθετική διαφημιστική πολιτική της Renault.

Η διαφήμιση της Renault.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σαρωτική η Renault στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα
Αλλάζουν τα σχέδια της Renault για τα ηλεκτρικά της
Πρώτη επαφή με το Renault 4EVER Trophy