Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Jaguar XE αναβαθμίζεται

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Jaguar XE αναβαθμίζεται

ΝΕΑ

Η Jaguar XE αναβαθμίζεται

ΝΕΑ

Φτάνοντας ουσιαστικά στο μέσο του κύκλου ζωής, η Jaguar XE μπαίνει σε διαδικασία αισθητικής κυρίως αναβάθμισης.

Advertisement
Advertisement

 

Το βρετανικό σεντάν κυκλοφορεί πλέον με ένα πιο φρέσκο look, το οποίο διαθέτει εξωτερικά νέα, λεπτότερα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα LED, καθώς και πίσω ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Παράλληλα, οι εκδόσεις R-Dynamic εφοδιάζονται με μαύρης απόχρωσης μάσκα, διαφορετικές ζάντες και σπορ καθίσματα με δερμάτινες επενδύσεις.

Advertisement
Advertisement

Στην καμπίνα της ανανεωμένης XE, οι αλλαγές είναι πιο σημαντικές, όπως την νέα κεντρική κονσόλα, στην οποία έχουν τοποθετηθεί ο επιλογέας SportShift και το σύστημα JaguarDrive Control, αμφότερα δανεισμένα από την F-Type. Νέος είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών και η οθόνη 5,5 ιντσών του συστήματος κλιματισμού, όντας μέρος του συστήματος Touch Pro Duo. Δεν λείπουν επίσης τα νέα και ποιοτικότερα υλικά, όπως και η  κάμερα οπισθοπορείας ClearSight, που διαθέτει μία πανοραμική κάμερα, με σκοπό την καλύτερη πίσω ορατότητα.

Advertisement

Η γκάμα των κινητήρων της ανανεωμένης γενιάς της Jaguar XE δεν έχει κάτι νέο. Οι φίλοι της βενζίνης έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στον δίλιτρο τετρακύλινδρο Ingenium με απόδοση 250 και 300 ίππων (P250 και P300) ή τον πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων με ισχύ 180 ίππων. Επίσης, διατηρείται η κίνηση στους πίσω τροχούς με προαιρετική την τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.