Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η υβριδική Bugatti θα έχει κάτι από Veyron

Ελλάδα 12:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(64) "Η υβριδική Bugatti θα έχει κάτι από Veyron"
    

Η υβριδική Bugatti θα έχει κάτι από Veyron

ΝΕΑ

Σας έχουμε εδώ και μήνες ενημερώσει για την πρόθεση της Bugatti να μπει στο χορό της μάχης των hypercars, τώρα που έπεσαν οι τίτλοι τέλους της Veyron.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μόνο που όπως προκύπτει από τη γαλλική εταιρεία, το νέο υβριδικό τέρας θα έχει… κάτι από το εικονικό μοντέλο που επαναπροσδιόρισε τον όρο «supercar» την τελευταία δεκαετία.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στο περιθώριο της 85ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης ο ισχυρός άνδρας της Bugatti, Wolfgang Dürheimer, το νέο μοντέλο “θα είναι πιο ισχυρό, πιο γρήγορο, πιο συναρπαστικό αλλά θα χρησιμοποιεί τον ίδιο W16 κινητήρα”!

Advertisement
Advertisement

Κοινώς, επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ που μιλάει για συνέργειά του με υβριδικό σύστημα που θα ανεβάσει τη συνολική ισχύ από τα 1200, στα 1500 PS! Μένει να δούμε αν όντως θα επιβεβαιωθούν τα σενάρια που θέλουν τη Bugatti να «βαφτίζει» τη διάδοχο της Veyron… «Chiron».

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις