Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η ιστορία της Bentley σε ένα δωμάτιο

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ιστορία της Bentley σε ένα δωμάτιο

ΝΕΑ

Η ιστορία της Bentley σε ένα δωμάτιο

ΝΕΑ

Μέσα στο Bentley Heritage Garage, που βρίσκεται στο εργοστάσιο του Crewe, παρουσιάζεται το ένδοξο παρελθόν της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Στην αίθουσα με τις σημαντικότερες «στιγμές» της εταιρείας, βρίσκονται 34 μοντέλα που είναι κατασκευασμένα για κίνηση στο δρόμο και 8 αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Τους τελευταίους 18 μήνες, η Bentley έχει επεκτείνει τη συλλογή των αυτοκινήτων που κοσμούν τη συλλογή Heritage Collection της, φτάνοντας πλέον τα 42 αυτοκίνητα. Από αυτά, τα 34 είναι μοντέλα δρόμου και τα 8 είναι αγωνιστικά. Από τα 42 αυτοκίνητα, στο νέο Heritage Garage της εταιρείας μέσα στο campus του εργοστασίου της στο Crewe του Ηνωμένου Βασιλείου, θα βρίσκονται τα 22.

Advertisement
Advertisement

Τα 22 αυτά που θα εναλλάσσονται ανάλογα την περίσταση μια και ο χώρος θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάποιας παρουσίασης ή εκδήλωσης γενικότερα, είναι σε απόλυτα λειτουργική κατάσταση, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούν να κινηθούν και να προσφέρουν την εμπειρία της οδήγησής τους σε ορισμένους VIP επισκέπτες. Ο χώρος αυτός που θα τα φιλοξενεί, ήταν αυτός που χρησιμοποιούσε η Bentley για τη σχεδίαση της Continental GT το 2003.

Είναι ένα κτίριο με εμφανή τούβλα στους τοίχους, κατασκευής 1930, με μεγάλα παράθυρα που τονίζουν την ατμόσφαιρα εποχής της αίθουσας. «Έχοντας ξαναφτιάξει τη συλλογή μας, για να κρατήσουμε ζωντανή την ιστορία μας, έχουμε μια συνεχή δέσμευση να προσθέτουμε σε αυτή κάθε σημαντικό νέο μοντέλο που λανσάρουμε», δήλωσε ο Mike Sayer, επικεφαλής του Bentley Heritage Collection.

Advertisement

Το γκαράζ φιλοξενεί επί του παρόντος μοντέλα της Bentley που χρονολογούνται από το 1919. Όσοι έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο θα δουν αυτοκίνητα όπως το EXP2, η Speed ​​​​Six του 1929 αλλά και πολύ νεότερα μοντέλα, όπως είναι η πρώτη Continental GT που βγήκε από τη γραμμή συναρμολόγησης στο Crewe, η Continental GT V8S και η Bentayga Hybrid του 2019.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η υβριδική Bentley Bentayga σε δύο νέες εκδόσεις
Κατοικίες Bentley: Ο ανελκυστήρας…. αυτοκινήτων
Δοκιμή: Tesla Model Y Performance

 

Advertisement