Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η υπεραξία των Toyota Supra

Ελλάδα 14:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η υπεραξία των Toyota Supra

ΝΕΑ

Η υπεραξία των Toyota Supra

ΝΕΑ

Ίσως είναι το νέο μοντέλο και όλη η προσοχή που πήρε από τα media. Ίσως πάλι ο πρωταγωνιστικός… ρόλος που είχε στις ταινίες The fast and the furious. Όποιος και αν είναι ο λόγος οι παλαιότερες Toyota Supra πωλούνται ακριβά στις δημοπρασίες.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με το site αυτοκινήτου «Bring A Trailer» αυτή η Toyota Supra Twin Turbo του 1997 (είχε μόνο έναν ιδιοκτήτη) μπορεί να πιάσει πολύ υψηλή τιμή σε διαδικτυακή δημοπρασία.

Advertisement
Advertisement

Οι μεταχειρισμένες Toyota Supra γίνονται όλο και πιο σπάνιές για τον λόγο αυτό όταν βλέπουμε προς πώληση μία Twin Turbo από το 1997 και μάλιστα τόσο «καθαρή» (χωρίς προβλήματα και σε καλή κατάσταση) θέλουμε απλά να την αγοράσουμε. H συγκεκριμένη Supra έχει χρώμα Deep Jewel Green Pearl είχε έναν ιδιοκτήτη κάτι, που μεγαλώνει την αξία του. Από τότε που αγοράστηκε, έχει… συμπληρώσει 100.584 χλμ. Το αυτοκίνητο έχει ακόμη το αυτοκόλλητο του αντιπροσώπου και το manual του εργοστασίου.

Στην ηλεκτρονική αγγελία διαβάζουμε πως το αυτοκίνητο βρισκόταν και βρίσκεται σε γκαράζ και είχε φθορές (οι οποίες επισκευάστηκαν) στο εμπρός τμήμα. Οι φθορές έγιναν κατά την κίνηση του αυτοκινήτου σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Τα κομμάτια με τις ζημιές αλλάχθηκαν με γνήσια ανταλλακτικά και ολόκληρο το αυτοκίνητο βάφτηκε στο αρχικό του χρώμα. Σε αντίθεση με το πράσινο χρώμα οι τροχοί των 17 ιντσών είναι γυαλισμένοι. Το αυτοκίνητο διατηρεί επίσης την εργοστασιακή πίσω αεροτομή και την αφαιρούμενη οροφή (βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος).

Advertisement

Το εσωτερικό του Supra (του 1997) διαθέτει δερμάτινη ταπετσαρία ( σε χρώμα Ivory) καθώς και πολλές μαύρες πλαστικές επιφάνειες. Η Supra έχει ακόμη το εργοστασιακό τιμόνι και το παλαιό ηχοσύστημα εποχής. Ο κινητήρας των 3000 κ.εκ. έχει διπλό turbo και αποδίδει 320 ίππους και 427 Nm ροπής, συνδυάζεται  Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων που στέλνει την δύναμη στους πίσω τροχούς μέσω ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Advertisement

Σύμφωνα με τους ειδικούς των διαδικτυακών δημοπρασιών το αυτοκίνητο πιθανόν να ξεπεράσει τα 90.000 ευρώ (περίπου 100.000 δολάρια).

Advertisement